Wimbledon tickets

Wimbledon tickets
Om Wimbledon tickets te kopen via de website moet je geluk hebben en/of erg flexibel zijn. Tickets voor het centre court, maar ook voor de eerste banen (en dus met geplaatste spelers en speelsters) zijn erg gewild. Wimbledon heeft wereldwijde faam en uit alle landen komen tienduizenden bezoekers elke zomer naar Londen om een wedstrijd te kunnen bijwonen. Er zijn een aantal manieren om Wimbledon tickets te kopen.

 

Wimbledon tickets (Viagogo)

Doordat veel bezoekers naar Wimbledon gaan, tickets kopen, maar een groot gedeelte van de Wimbledon wedstrijden niet bijwonen hebben ze vaak tickets over. Bij Viagogo kun je betrouwbare tickets kopen voor mooie Wimbledon wedstrijden en heb je wat meer zekerheid dan bovenstaande methodes. De prijzen van Viagogo liggen vaak iets hoger, maar dan ga je in ieder geval niet voor niets naar Londen.

Wil je Wimbledon tickets kopen? wimbledon tickets

Wimbledon tickets (Ticketbis)

Elke tennisliefhebber droomt ervan om een keer naar het mooiste tennistoernooi ter wereld te gaan. Wimbledon is al jaren enorm populair en de kaarten vliegen eruit zodra de verkoop is geopend. Ticketbis is een van de populairste platformen om Wimbledon tickets te kopen. Dit concern is in 2009 opgericht maar in korte tijd enorm snel gegroeid. De website is inmiddels in meer dan 30 landen gevestigd en staat bekend om haar aanpak tegen fraude. Wil je graag bij een topwedstrijd op Wimbledon zijn? Bekijk dan het aanbod van Ticketbis direct!

wimbledon tickets

Wimbledon tickets (worldticketshop)

Een van onze ticketpartners is Worldticketshop, een Nederlandse organisatie die onder andere Wimbledon tickets aanbiedt. Als je vragen hebt, is het prettig om met een Nederlandse klantenservice te kunnen praten. Daarnaast biedt worldticketshop Wimbledon kaarten aan, ook als deze via andere wegen moeilijk verkrijgbaar is. Wil je de Nederlanders in actie zien en genieten van een tenniswedstrijd op hoog niveau? Kijk dan snel of er tickets verkrijgbaar zijn voor de wedstrijden van jouw voorkeur.

Wimbledon tickets (loting)

Je kunt je via de website aanmelden voor een loting die voor iedereen toegankelijk is. Op de website van Wimbledon staat aangegeven dat het complex altijd bomvol zit en het dus alles behalve zeker is dat je Wimbledon tickets krijgt. Het grote probleem aan van het kopen van tickets op de website van Wimbledon is, dat je geen specifieke wedstrijden of courts kunt aangeven. De loting vindt dus geheel random plaats. Als jij naar een specifieke tenniswedstrijd wilt moet je dus enorm geluk hebben, of een andere manier kiezen om aan Wimbledon tickets te kopen.

Wimbledon tickets (via de rij)

Als een van de weinige evenementen kun je bij Wimbledon nog steeds goede tickets kopen in de rij op de dag van het de tenniswedstrijd. Dit komt deels door het conservatieve karakter van het toernooi, deels doordat pas laat duidelijk is welke tennissers tegen elkaar spelen. De rijen voor deze ticketverkoop zijn zoals je waarschijnlijk al verwacht erg lang en duurt uren. Je hebt dus een hoop geluk, maar ook geduld nodig om aan deze tickets te komen. Wil je zekerheid en ga je specifiek naar Londen om bepaalde wedstrijden te zien, dan is dit niet de beste manier om aan Wimbledon tickets te komen.

Wimbledon tickets (Ticketmaster)

Voor Wimbledon wedstrijden op bijvoorbeeld het Centre court, worden de dag voor de wedstrijd tickets verkocht via Ticketmaster UK. Op de website van Wimbledon staat aangegeven dat door de massale toestroom van bezoekers en de enorme interesse voor Wimbledon wedstrijden op het centre court, de tickets via Ticketmaster vaak in enkele ogenblikken zijn uitverkocht.