Voorbeschouwing Champions league play-offs

manchester united ticketsMorgen beginnen laatste play-offs voor Champions league. Op zowel 18/19 augustus als 25/26 augustus worden duels uitgevochten, die een directe plaats in de Champions league groepsfase moeten veiligstellen. De op papier leukste wedstrijden zijn die tussen Manchester United en onze zuiderburen, Club Brugge. Nadat United tweemaal heeft gewonnen in de Premier league lijkt het of er geen vuiltje aan de lucht is, al denkt van Gaal daar anders over. Volgens hem moet er nog veel gebeuren.

Ook de wedstrijd tussen AS Monaco en Valencia is een interessante. Beide clubs hebben een grote historie en zeker AS Monaco is toe aan wat resultaten op internationaal niveau. Wil jij bij deze wedstrijden aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk!

Champions league tickets

Het kopen van Champions league tickets is niet enorm eenvoudig als je het via de website van de club wilt proberen. Dit kan natuurlijk wel, maar kaarten zijn al snel uitverkocht. Zeker voor mooie affiches kan het erg snel gaan. Wil je toch naar Champions league wedstrijden in de play offs, tijdens de Champions league groepsfase of misschien wel in knock out fase? Lees snel meer informatie op onze Champions league tickets pagina!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *