Voorbeschouwing 1/8 finale Champions League

champions league tickets

De Champions league start over ruim twee weken dus het is tijd voor een kleine voorbeschouwing. We hebben namelijk een paar prachtige wedstrijden in het vooruitzicht waarvan de uitslag nog lang niet zeker is. Champions League wedstrijden als Juventus – Bayern München, Arsenal – Barcelona en natuurlijk PSV – Atletica Madrid zijn echte affiches om naar uit te kijken. Onder andere deze wedstijden zullen we eens nader bestuderen. Hoe doen de ploegen het op de binnenlandse velden? Steken ze in een goede vorm of kwakkelen ze aan alle kanten? Wie gaat er winnen en mag zich opmaken voor de kwartfinale van de Champions League? Wil jij bij een van de wedstrijden aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk! Ga naar ons Champions League tickets overzicht en kies een wedstrijd uit.

1/8 finale champions League: 24 februari: PSV – Atletico Madrid

De wedstrijd waar we allemaal het meeste naar uitkijken is Neerlands hoop in bange dagen. De Eindhovenaren wisten in tegenstelling tot de Amsterdammers zich wel te plaatsen voor de knock-out fase van de Champions league. Samen met de club uit Wolfsburg mogen ze gaan strijden om een plekje in de kwartfinale. Of ze dit gaan redden valt nog maar te bezien. Ook al heeft PSV relatief geluk gehad met de loting, de tegenstanders zijn van een ander kaliber dan NEC, Heracles, of zelfs Ajax. Atletico Madrid doet mee om de Spaanse titel en hebben grote spelers als Godin, Koke en de inmiddels 32-jarige Fernando Torres in hun gelederen. De club sleepte in de afgelopen 5 jaar het Spaans landskampioenschap, de Copa del Rey, Spaanse supercup, de Europa league en een finale plek in de Champions league in de wacht. PSV won in de afgelopen 5 jaar slechts 1 x het landskampioenschap (oké, en de KNVB beker en 2 x de Johan Cruijfschaal) maar wist op internationaal niveau niets te presteren. Als de Eindhovenaren in de eerste thuiswedstrijd niet falen en een kleine winst of gelijkspel boeken, is alles mogelijk. Ondanks dat de kans groot is dat de Madrilenen het in Madrid dan afmaken, kan het in 90 minuten gek lopen. Wil je naar PSV in de Champions League? Kies een wedstrijd uit en koop PSV Champions League tickets.

1/8 finale champions League: 16 februari: Paris Saint Germain – Chelsea

Wie een jaar geleden had gedacht dat Guus Hiddink zo zou falen bij Oranje, maar vervolgens bij Chelsea als hoofdcoach werd aangesteld, werd gek verklaard. De bijna 70-jarige uit Varsseveld heeft het zwaar te verduren gehad de afgelopen tijd, maar lijkt zijn draai te hebben gevonden bij de club uit Londen. Het grote verschil is dat hij werd aangesteld toen Oranje net een halve finale op het WK had gespeeld, en Chelsea slechter presteerde dan ze ooit hebben gedaan. Vanuit die positie lijkt het erop dat Hiddink zich langzaam een weg naar boven wet te knokken in de Engelse Premier League. In de Londense derby wist hij te winnen. Wij zijn benieuwd of hij in de week voorafgaand aan het Champiopns League duel, zich staande weet te houden tegen het Manchester United van Van Gaal. De tegenstander van Hiddink is dit seizoen aan een wel heel bijzondere reeks bezig. De Parijzenaren staan maar liefst 21 punten voor op de nummer twee: Monaco. Saillant detail is het feit dat het verschil tussen de nummer 2 en de allerlaatste plek slecht 18 punten is. Spannend is het dus niet meer in Frankrijk. Reden genoeg voor PSG om zich volledig om de Champions League te focussen. Een toernooi waar zij al jaren al hun zinnen op zetten. Zal het deze keer wel lukken om verder te komen? Wij denken dat de tijd rijp is voor PSG, en dat ze over twee wedstrijden de winst naar zich toe trekken.

Champions league tickets kopen

Wil je naar PSV, Gent of een andere mooie Champions League wedstrijd? Kijk voor meer informatie op onze Champions league tickets overzicht.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *