Serie A voetbalreis

BundesligaSerie A voetbalreizen boeken is niet ingewikkeld en daarvoor ben je bij wedstrijdticket.nl aan het juiste adres. Wij verwijzen je namelijk door naar goede en betrouwbare websites en brengen de beste Serie A deals bij je onder de aandacht. Het boeken van een complete Serie A reis (inclusief kaarten, hotel en vervoer) is nog nooit zo eenvoudig geweest.  In het navolgende volgt per aanbieder een korte introductie en een link naar de desbetreffende verkooppagina. Bovendien hebben wij de beste tips voor het boeken van een voetbalreis voor je op een rij gezet. De goedkoopste en beste aanbiedingen van Serie A voetbalreizen niet missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat ze vanzelf in je mailbox verschijnen!

Tip: Vandaag voordelige vliegtickets naar Italie via WTC.nl: bekijk vliegtickets

Bekijk voetbalreizen Serie A

Serie A Voetbalreis (Number 1 Voetbalreizen)

Op Number1-voetbalreizen.nl is het mogelijk om een Serie A reis te boeken, naar onder andere AC Milan, Inter, AS Roma, Lazio Roma en Juventus. Het is een overzichtelijke website met veel aanbiedingen. Het boeken van een reis naar jouw favoriete Serie A club is in 5 stappen mogelijk.
(1) Kies de duur van jouw reis en de samenstelling van de kamer
(2) kies welke tickets je wilt kopen en upgrade desgewenst de reis
(3) kies de luchthaven en vliegtijden
(4) voer alle gegevens in en sluit eventueel een verzekering af
(5) betaal de reis.

Number1-voetbalreizen.nl heeft een gigantisch netwerk en is al 10 jaar één van de grotere aanbieders van voetbalreizen in Nederland. De Serie A voetbalreis pagina is een bezoek meer dan waard. Boek direct jouw reis en bestel kaarten voor de Serie A.

Voetbalreizen Italie (Serie A) (VoetbalreizenXL)

VoetbalreizenXL is de partner op het gebied van voetbalreizen Italie en losse voetbaltickets Italie. Als een van de enige in Nederland bieden zij voetbalreizen aan naar bijna alle clubs uit Europa. Bekijk hun aanbod Voetbalreizen Italie op hun website.

Liever losse tickets Serie A kopen?

Wil jij geen complete voetbalreis Serie A boeken maar ben jij op zoek naar enkel de wedstrijdtickets? Kijk dan eens bij VoetbalticketXpert voor losse voetbaltickets Italiaanse Serie A.

Tips boeken Serie A voetbalreis

Ondanks bovenstaande suggesties van websites waar je een voetbalreis kunt boeken raden wij je aan om zelf onderzoek te doen. Dat geldt vanzelfsprekend ook als je kiest voor een andere organisatie. Kijk altijd naar:

  • de klantbeoordelingen
  • eventuele extra kosten die je moet maken
  • de algemene voorwaarden, waarin de verschillende rechten en verplichtingen zijn opgenomen
  • de duur van jouw reis
  • de kwaliteit van het hotel en de afstand tot het stadion

Bezoek je bij nader inzien toch liever een Premier League wedstrijd, blijf je bij voorkeur dichterbij huis voor een wedstrijd van de Eredivisie, of boek je liever een reis naar de Primera Division. Wedstrijdticket.nl zet de beste opties voor je op een rij.