AS Roma tickets kopen

AS_Roma logoBekijk het programma om AS Roma tickets te kopen en lees daarna meer over de geschiedenis van de club.

AS Roma wordt met name ondersteund door de Romeinen die uit het oosten en zuiden van de stad komen. Van oorsprong zijn met name de rijke Romeinen aanhangers van Lazio Roma en de arbeiders de supporters van AS Roma. De club werd in haar geschiedenis slechts drie keer kampioen van de serie A. Dit is gezien het spel dat AS Roma speelt en de toppers die het vaak in huis heeft een beperkt aantal te noemen. Het laatste kampioenschap werd behaald in 2001, onder aanvoering van Francesco Totti. Het clubicoon en wonderkind van Rome heeft in zijn rijke carrière uitsluitend voor één club gespeeld.

Bekijk aanbod AS Roma

AS Roma tickets

AS Roma werkt haar wedstrijden af in het Stadio Olimpico. Een bezoek aan een wedstrijd van de club uit Rome is een absolute aanrader. Met name de derby tegen Lazio Roma mag er zijn. De belangrijkste wedstrijd van het jaar levert prachtige beelden op maar is natuurlijk nog veel mooier als je in het stadion aanwezig bent. Zoek jouw favoriete wedstrijd uit in onderstaand schema en koop direct kaarten door op de link achter de door jou gekozen wedstrijd te klikken.

AS Roma Tickets   
viagogo ticketsVoetbalreizenXL tickets
Koop je kaarten direct!koop nuKoop nukoop nu

AS Roma tickets (Voetbalticketshop.nl)

Voor een bezoek aan AS Roma zijn tickets eenvoudig te bestellen bij de Voetbalticketshop. Het Stadio Olimpico vormt eens in de twee de thuishaven van AS Roma. Rondom het veld is een atletiekbaan gelegen. Hierdoor liggen de tribunes iets verder van het veld. Echter garandeert Voetbalticketshop vanaf elke zitplaats goed zicht op het gehele veld.

AS Roma tickets (VoetbalticketXpert)

De VoetbalticketXpert biedt ook tickets aan voor alle thuisduels van AS Roma. De prijzen voor tickets van AS Roma zijn relatief laag in vergelijking met andere clubs. Prijzen variëren van €49,00 voor de duels tegen de kleinere tegenstanders tot €199,00 per ticket voor de duels tegen Lazio Roma en Juventus. Via de VoebalticketXpert kun je eenvoudig en snel direct voetbaltickets bestellen en afrekenen.

AS Roma tickets in een pakketreis (VoetbalreizenXL)

Wanneer je wedstrijdtickets voor AS Roma in combinatie met een vlucht en verblijf wilt boeken dan kan je dit gemakkelijk doen via VoetbalreizenXL. Dan kan gemakkelijk middels de volgende stappen:

  1. Kies je wedstrijd van AS Roma
  2. Kies je zitplaatscategorie
  3. Kies je hotel
  4. Geef je voorkeur qua vliegtijden aan
  5. Vraag een offerte aan

Binnen een werkdag ontvang je een overzichtelijke offerte welke aansluit op je aanvraag. Wanneer deze voldoet aan je voorkeuren, kan je deze gemakkelijk online accorderen. Hierna wordt aan de hand van je gegevens alles conform offerte vastgelegd.

AS Roma speelschema

Het speelschema van AS Roma is te bekijken op de website van de club zelf.

AS Roma geschiedenis

AS Roma is eigenlijk ontstaan in 1927 na tal van fusies met andere clubs. Het jaar daarna werd direct de Italiaanse beker gewonnen. De club werd in 1942 kampioen van Italië, maar het duurde daarna tot 1961 voordat AS Roma weer een nieuwe prijs zou winnen. Als eerste Italiaanse club won AS Roma de jaarbeursstedenbeker, de voorloper van de UEFA Cup. In 1964 en 1969 won  de club ook nog eens de Coppa Italia. Na een slechte periode in de jaren 70, was de club een stuk succesvoller in de jaren 80, met name door toedoen van haar rijke voorzitter die veel geld in de club stak. AS Roma won in 6 jaar viermaal de Italiaanse beker, werd kampioen in 1983 en verloor de finale van de Europa Cup I in het jaar daarna na strafschoppen. Ook in 1991 won AS Roma de beker.

Financiele problemen leidde bijna het faillissement van de club in. Onder leiding van Fabio Capello aan het begin van deze eeuw leefde de club weer op, met het kampioenschap in 2001, en tweemaal de tweede plaats (in 2002 en 2004). Na die periode wisselden de trainers elkaar in rap tempo af. Hoewel de club vaak mee doet om de prijzen, wist de club zelf nauwelijks meer prijzen te winnen, op enkele bekeroverwinningen na.

De laatste jaren wordt er veel aan gedaan om daar verandering in te brengen. In 2011/2012 nam de Boston International Group de club over en werden tal van spelers aangetrokken. Twee spelers die al die trainers en mindere periodes hebben overleefd zijn Daniele de Rossi en Francesco Totti. De twee clubiconen steunpilaren zullen de club nooit verlaten.