Roland Garros tickets

Roland Garros tickets

Tennistrips zijn er in alle soorten en maten; individueel of in een groep, dagtripjes of meerdaagse reizen. Bovendien is het mogelijk een stadionkaart te kopen, of tickets voor de bijbanen. Dat laatste is veelal een opties als je ervoor kiest uitsluitend de Nederlandse spelers aan te moedigen. Het voordeel van een stadionkaart is dat dit ook toegang geeft tot de bijbanen en de trainingsbanen. Toptennis is dan dus gegarandeerd. Deze tickets kunnen op verschillende manier worden aangeschaft. Wij hebben dit uitgezocht en de beste manieren om aan Roland Garros tickets te kopen voor je op een rij gezet.

Roland Garros tickets (Viagogo)

Tickets die toegang geven tot het complex van Roland Garros kunt u vinden op Viagogo. De grootste ticketmarktplaats heeft een ruim aanbod van Roland Garros tickets die altijd gedekt zijn door de Viagogo ticketgarantie. Nadat het wedstrijdprogramma bekend is gemaakt zal het op deze website mogelijk zijn achter een wedstrijd naar keuze op een link te klikken die direct toegang geeft tot de website van Viagogo. Het kopen van tickets is dan een kwestie van een druk op de knop.

Koop direct Roland Garros ticketsroland garros tickets

Roland Garros tickets (worldticketshop)

Via de website van worldticketshop is het eenvoudig tickets voor tenniswedstrijden te kopen, zo ook voor geweldige wedstrijden van het Roland Garros grandslam toernooi. Net als Viagogo brengt worldticketshop kopers en verkopers bij elkaar. De website is betrouwbaar te noemen, omdat er een aankoopgarantie van 120 procent geldt. Daarvoor gelden wel verschillende voorwaarden.

Tickets Roland Garros bestellen

Roland Garros tickets (website Roland Garros)

Het is natuurlijk mogelijk om Roland Garros tickets aan te schaffen via de website van het evenement. Ook voor de kwalificatiewedstrijden van Roland Garros kun je op deze plek tickets kopen. Voor het hoofdtoernooi gaan de kaarten echter razendsnel, zeker voor de mooie affiches. De kaartverkoop periode ziet er als volgt uit:

  • December/begin januari: de top van de Franse tenniswereld (directeuren van Franse tennisclubs, etc) mogen eerst tickets bestellen
  • Midden januari/eind januari: Leden van Franse tennisclubs mogen daarna Roland Garros tickets kopen.
  • Vanaf eind januari: Voor de rest van het publiek worden in fase verschillende type tickets uitgegeven.

In de regel blijkt het dat de meeste Roland Garros tickets naar het Franse publiek gaat en het moeilijk blijkt tickets te kopen voor de belangrijke wedstrijden.

Kijk ook eens bij SportreizenXL voor tennis tickets, grote kans dat zij je kunnen helpen.