PSV tickets voor de maand februari

psv kaarten

Na de winterstop doet PSV wat het moet doen. Er werd gewonnen van Excelsior, Heerenveen en afgelopen weekend van Heracles Almelo. Hoewel het de nodige moeite kost, weet de club uit Eindhoven telkens wel de volle drie punten te pakken. Dit weekend werd het, na een late treffer van Davy Pröpper, 1-2. Pröpper, die in de belangstelling staat van Zenit St Petersburg, heeft blijkbaar geen moeite met het spelen onder druk vanwege de vergaande interesse van de Russische topclub. Het zou een zware aderlating voor de Einhovense topclub zijn als Pröpper PSV zal verlaten.

PSV Programma februari 2017

Met de drie winnend afgesloten wedstrijden, schiet PSV voorlopig weinig op, omdat ook Ajax en Feyenoord hun wedstrijden weten te winnen. Het wel of niet slagen van de inhaalrace zal daarom waarschijnlijk afhangen van de onderlinge ontmoetingen tussen de traditionele top drie. De wedstrijd tegen Feyenoord staat in ieder geval al snel voor de deur. Het progamma voor de maand februari 2017 ziet er al volgt uit:

AZ – PSV, zaterdag 4 februari 2017 om 19:45 uur.
PSV – FC Utrecht zondag 12 februari 2017 om 16:45 uur.
PSV – NEC, zaterdag 18 februari 2017 om 19:45 uur.
Feyenoord – PSV, zondag 26 februari 2017 om 14:30 uur.

PSV tickets

Wil jij een wedstrijd van PSV bijwonen? Dat kan, en gezien het lastige programma van PSV kan de club jouw steun goed gebruiken. Kijk daarom snel op de PSV tickets pagina voor de wedstrijden die je wilt bezoeken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *