PSV in de achtervolging, koop snel PSV tickets

psv kaartenPSV is de tweede helft van de competitie goed begonnen en de vraag is of de opmars van de Eindhovenaren te stuiten is. Gisteren werd Excelsior thuis eenvoudig aan de kant gezet – het werd 2-0 – en de ploeg oogt weer zoals je van de club uit Eindhoven mag verwachten. Marco van Ginkel is wederom gehuurd voor de rest van het seizoen. De speler toonde vorig jaar al aan het ontbrekende puzzelstukje te zijn en gisteren zette hij die reputatie direct kracht bij. Niet alleen door het openingsdoelpunt van dichtbij binnen te schieten, maar de ploeg is in zijn bijzijn duidelijk een titelkandidaat. Alhoewel, De Jong liet ook gisteren weer zien het net niet eenvoudig te kunnen vinden dit seizoen. De doelpunten lijken daarom te moeten komen van de middenvelders. Gisteren hielpen van Ginkel en Pröpper het team door de doelpunten voor hun rekening te nemen.

Door de overwinning heeft PSV Ajax in de Eredivisie al achterhaald, hoewel de ploeg uit Amsterdam nog wel een wedstrijd meer te spelen heeft. Feyenoord heeft nog een voorsprong van 5 punten, eveneens met een wedstrijd minder gespeeld. De kritiek op PSV mag dan niet mals zijn, feit is dat zij stiekem meedoet om de prijzen. Pas aan het einde van het seizoen worden de prijzen verdeeld en zal duidelijk zijn welke club zich in Nederland tot kampioen mag kronen. De kwaliteit van de competitie houdt helaas niet altijd over, maar de spanning vergoedt een hoop.

PSV programma

Zondag 22 januari speelt PSV thuis tegen Heerenveen. De club uit Friesland is een lastig te nemen horde, maar winst is noodzakelijk om aangehaakt te blijven bij Ajax en Feyenoord. De week daarna, zaterdag 28 januari, speelt PSV uit tegen Heracles Almelo. Zo staan er in de eerste maand van het jaar dus nog twee lastige wedstrijden op het programma. Drie wedstrijden, negen punten, dat zal echter het doel zijn. De eerste stap daartoe is inmiddels genomen.

PSV tickets

Ook voor PSV tickets ben je bij wedstrijdticket.nl aan het juiste adres. In het PSV programma staan achter alle wedstrijden van PSV verschillende aanbieders vermeld, die PSV tickets goedkoop aanbieden. Kijk daarom direct in het schema en koop tickets voor de wedstrijden die jij graag wil bezoeken!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *