PSV Champions league tickets

Direct aanbod CL tickets PSV bekijken

PSV Champions league tickets zullen ook dit seizoen weer in trek zijn. Het lukte PSV om op de laatste dag van het seizoen het kampioenschap binnen te halen, waardoor PSV zich wederom wist te plaatsen voor het kampioenenbal. In tegenstelling tot vorig seizoen zit PSV bij de loting helaas niet in pot 1 voor de groepsfase van de Champions League. De slechte staat van het Nederlandse clubvoetbal vertaalt zich inmiddels ook in een lagere positie op de coëfficiëntenranglijst.

Wij vallen buiten de top 7 van clubs die een dergelijke status wel toebedeeld krijgen. Daardoor zal PSV automatisch loten tegen 1 van de kampioenen uit de volgende landen: Spanje (Barcelona), Engeland (Leicester City), Duitsland (Bayern Munchen), Italië (Juventus), Portugal (Benfica), Frankrijk (PSG), en Rusland (CSKA Moskou). Een zware loting dreigt daarom voor PSV. De overige kampioenen worden net als alle andere clubs ingedeeld op basis van hun coëfficiënt. Maar niet getreurd, een zware loting levert automatisch ook prachtige wedstrijden op. Bovendien zullen de spelers van PSV tot op het bot gemotiveerd zijn. We kijken daarom uit naar wederom een succesvol seizoen van PSV in de Champions League.

Vanaf eind augustus gaat de verkoop van PSV Champions League tickets van start, na de loting die op 25 augustus a.s. zal plaatsvinden. Wil je andere Champions league tickets kopen dan die van PSV? Kijk voor meer informatie op onze Champions league tickets pagina!

PSV Champions league tickets

PSV Champions league tickets   
Koop je kaarten direct!Koop nu