PSV Champions League-tickets

In het seizoen 2022/23 strandden de Eindhovenaren in de voorronde tegen de Rangers van Giovanni van Bronckhorst. In Glasgow werd het een remise en in het Philips Stadion wonnen de opportunistische Schotten met 0-1. Na in de eerste ronde gewonnen te hebben van Monaco, werd verwacht dat PSV eindelijk weer eens de groepsfase zou bereiken. Niets bleek minder waar. De Eindhovenaren teren nog altijd op het enige succes in 1988 toen PSV de Europacup 1 won. In datzelfde jaar werd Nederland Europees kampioen.

PSV in Europa

Doordat PSV in de groepsfase van de Champions League is uitgeschakeld, zijn ze automatisch gekwalificeerd voor de Europa League. De ploeg van oudgediende Ruud van Nistelrooy is ingeloot bij FK Bodø/Glimt, FCZ en Arsenal. Het is nog mogelijk om tickets te bemachtigen voor een van deze wedstrijden. Wees er snel bij, want Europese wedstrijden gaan als warme broodjes over de toonbank. Houd ook goed de tickets voor de knock-out-wedstrijden in de gaten, mochten ze die bereiken.

PSV in de Europa League

UEFA Coëfficiënten ranglijst 2022/23

Dankzij de verbeterde prestaties in het Nederlandse voetbal op Europees niveau en de mindere prestaties van de Portugese en Schotse clubs van de afgelopen jaren, staat Nederland momenteel op een zesde plaats op de coëfficiëntenlijst; een knappe prestatie! Deze zesde plaats op de UEFA-coëfficiëntenlijst geeft recht op een tweede Champions League-ticket in de Eredivisie. Dit houdt in dat zowel de nummer 1 als de nummer 2  automatisch een ticket voor de Champions League krijgen zonder hier verder iets voor te hoeven doen.

Wil je andere Champions League-tickets kopen dan die van PSV? Kijk voor meer informatie op onze Champions League-tickets-pagina!