Real Madrid tickets kopen

Real madrid tickets

Bekijk het programma om Real Madrid tickets te kopen en lees daarna meer over de geschiedenis van de club.

Tickets Real Madrid

Madrid straalt in alles klasse uit. Het ene gebouw is nog mooie dan het andere en op iedere hoek van de straat zijn gezellige tentjes te vinden waar gegeten en gedronken kan worden. Madrid leeft. De voorzitter van Real Madrid, Florentino Perez, heeft zich ten doel gesteld ieder jaar topspelers naar de club te halen. Dit leidde er in zijn eerste periode als voorzitter al toe dat Figo, Beckham, Zidane, Ronaldo en Owen gekocht werden. In zijn tweede periode als voorzitter kocht hij onder andere Kaka ( € 68 miljoen), James Rodriquez (€ 80 miljoen) Cristiano Ronaldo (€ 94 miljoen), Bale (€ 100 miljoen). Wederom heeft zijn beleid Champions League titels opgeleverd.

Real Madrid tickets

Tickets kunnen verkregen worden via de website van Real Madrid zelf. Wees er dan wel op tijd bij. Ook op andere wijze kunnen eenvoudig tickets worden verkregen. Achter iedere thuiswedstrijd van Real Madrid is een link opgenomen waarmee je wordt doorgeleid naar de website van onze ticket partner. Met een druk op de knop kunnen tickets gekocht worden.

Real Madrid tickets   
seatwave tickets
Koop je kaarten direct!koop nuKoop nukoop nu

Real Madrid geschiedenis

Los Blancos, Los Merengues, de koninklijke, oftewel Real Madrid werd op 6 maart 1902 opgericht. De titel “Real” (koninklijke) kreeg de club van Alfons XIII. De club won in de beginjaren al vele prijzen (bijv. de Copa del Rey van 1905 tot en met 1908). In 1928 was Real Madrid één van de oprichters van de Primera Division, de competitie die Madrid zelf in 1932 voor het eerst won.

Oud speler en trainer Santiago Bernabéu werd in 1943 voorzitter van de club, met als taak de club op te bouwen na de Spaanse Burgeroorlog. Het stadion, dat in 1947 in gebruik werd genomen, zou vanaf 1955 zijn naam dragen. De club genoot tijdens het Franco tijdperk bescherming. In de jaren 50 en 60 won Real Madrid vele prijzen, waaronder vijfmaal de Europa Cup I van 1956 tot 1960. Alfredo Di Stéfano was destijds de grootste ster. Van 1950 tot 1980 werd Real Madrid maar liefst 18 keer kampioen. Na een aantal magere jaren, keerde Real Madrid weer terug bovenaan de ranglijst in Spanje. Vijfmaal op rij werd de club kampioen, waarvan driemaal met Don Leo. Het Dream Team van Johan Cruijff maakte aan het succes een kortstondig einde. Real Madrid werd in 1995 echter weer kampioen en won in 1998 weer de Champions League, evenals in 2000. De Galàcticos, een ongelofelijk sterrenteam, werd in enkele jaren opgebouwd, door o.a. Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Beckham naar de club te halen. Het leverde weer nationale en internationale prijzen op.

Tussen de twee tijdperken van Florentino Perez in waren er veel Nederlanders in het wit te bewonderen: Robben, Sneijder, Drenthe, Van der Vaart, Van Nistelrooy, Huntelaar. Na de komst van de voorzitter, opnieuw Florentino Pérez, moesten de Nederlanders plaatsmaken voor grote sterren, zoals Ronaldo en Kaka. Succes in Europa bleef voorlopig uit, maar in 2014 en 2016 wist de club toch weer de Champions League te winnen.

Met 32 kampioenschappen, 19 maal de Copa del Rey, en 11 keer de Champions League tot en met 2016, is Real Madrid de grootste en meest succesvolle club van Spanje.

Real Madrid speelschema

Het speelschema van Real Madrid is te bekijken op de site van de club zelf. Deze is altijd actueel.

Bekijk speelschema Real Madrid