Liverpool tickets kopen

Liverpool ticketsBekijk het programma om Liverpool tickets te kopen en lees daarna meer over deze fanastische club. Altijd al sfeer willen proeven en het you never walk alone mee willen zingen in het stadion van Liverpool? Sinds 1892 is Anfield, genoemd naar de wijk waar het ook gelegen is, het stadion waar de plaatselijke voetbalvereniging zijn thuiswedstrijden speelt. Het uiterst sfeervolle stadion, waar 45000 trouwe supporters de wedstrijden in kunnen bekijken, maakt een bezoek tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Liverpool tickets en Voetbaltickets Liverpool

Voetbaltickets Liverpool kan je kopen via de website van de club zelf. Dit is echter niet eenvoudig, omdat een gelimiteerd aantal voetbaltickets de algemene verkoop ingaan, 21 dagen voor de wedstrijd. De tickets worden eerst aan zogenaamde members aangeboden. Via andere verkoopkanalen vergroot je dus je kansen. Een betrouwbare partij voor het kopen van tickets Liverpool is VoetbalreizenXL. In onderstaand programma kan je, door op de link achter de wedstrijd te klikken, op de website van verschillende aanbieders kaarten kopen.

Liverpool tickets (Voetbalticketshop.nl)

Voetbalticketshop.com beschikt over een breed aanbod voor wat betreft tickets Liverpool. Deze worden aangeboden in verschillende zitplaatscategorieën voor vrijwel alle thuisduels van Liverpool. Op deze manier kan je een goede keuze maken waar je wilt zitten. Houd er rekening mee dat zitplaatsen aan de lange zijde op de eerste ring natuurlijk een stukje duurder zijn ten opzichte van zitplaatsen aan de korte zijde.

Bekijk tribune opties

Liverpool tickets (VoetbalticketXpert)

Qua aanbod voor tickets van Liverpool is de VoetbalticketXpert ook een goede optie. Via deze aanbieder kan er eenvoudig een keuze worden gemaakt tussen duel, zitplaatscategorie en aantal tickets. Dit gebeurt in de volgende stappen:

1. Kies je wedstrijd
2. Kies je zitplaatscategorie en het aantal tickets
3. Vul je gegevens in
4. Bevestig je boeking en reken af

De VoetbalticketXpert garandeert tot 3 zitplaatsen naast elkaar voor de meeste duels van Liverpool.

Beschikbaarheid bekijken

Liverpool tickets (VoetbalreizenXL)

Wanneer je naast je wedstrijdticket voor Liverpool graag een hotelverblijf wilt bijboeken, dan kan dit bij VoetbalreizenXL. Deze aanbieder is al een aantal jaar actief in Liverpool. Hierdoor heeft het goede banden met lokale hotels en overkoepelende hotelaanbieders. Er kan gekozen worden tussen 2*, 3* of 4* hotels. Hierbij kan ook een voorkeur qua ligging worden aangegeven nabij het stadion of juist in het stadscentrum.

Liverpool geschiedenis

In Liverpool kan de discussie hoog oplopen: want wat is nou de eerste club van Liverpool? Feitelijk is dat Everton FC. Sterker nog, de club speelde haar wedstrijden op Anfield Road. Nadat John Houlding de grond kocht en er een geschil ontstond over de huur, verhuisde Everton FC en richtte John zijn eigen club op in 1892: Liverpool FC. John Houlding was vooruitstrevend, haalde buitenlanders (met name Schotten) en begon met het bouwen van een elftal dat uitkwam in de Lancashire League. Een promotie naar de football League werd in het eerste jaar bereikt, waarna promotie naar de First Division direct volgde. Clubkleuren werden gewijzigd van blauw-wit, naar rood wit en in 1901 werd Liverpool kampioen van Engeland. Liverpool is eigenlijk altijd een succesvolle club gebleven.

Een sprong in de tijd, naar het tijdperk van Bob Paisley (tussen 1974 en 1983). Liverpool werd in die periode maar liefst zesmaal kampioen, won de UEFA Cup in 1976 en de Europa League I in 1977, 1978 en 1981. Bob Paisley werd daarmee één van de meest succesvolle trainers van Engeland. Ook in de jaren die volgden won Liverpool vele prijzen, waaronder zelfs de Champions League in 2005. Het laatste kampioenschap dateert echter alweer uit 1990. De laatste jaren wordt er daarom veel in het team geïnvesteerd, met als doel snel een kampioenschap binnen te halen. In het geweld van de Premier League is dat natuurlijk een erg lastige opgave. Aan het trouwe publiek en de schitterende sfeer zal het echter niet liggen.

Speelschema Liverpool wedstrijden

Het speelschema met daarop alle wedstrijden van Liverpool is te bekijken op de website van de club zelf. Deze is altijd actueel.

Bekijk speelschema Liverpool