Arsenal tickets kopen

Bekijk het programma om direct Arsenal tickets te kopen en lees daarna meer over de club uit Londen.

Sinds 2006 is het Emirates Stadium het nieuwe onderkomen van Arsenal FC. Een bezoek aan het stadion, dat plaats biedt aan 60.338 toeschouwers en gelegen is in Noord Londen, is meer dan de moeite waard. De oude club van Dennis Bergkamp en Robin van Persie, heeft altijd de grootste talenten in huis, maar geeft tegenwoordig ook grote bedragen uit om topspelers aan te trekken. Arsenal staat bekend om haar verzorgde en snelle combinatiespel, waardoor een bezoek aan het sfeervolle stadion zorgt voor een optimale voetbalbeleving.

Arsenal Tickets

Via de website van Ryanair kan soms al voor € 17,– een vliegticket naar Londen worden aangeschaft. Aan de prijs van de vliegtickets zal het daarom niet liggen, maar er moeten natuurlijk wel nog wedstrijdtickets worden gekocht. Via de website van Arsenal, die goed toegankelijk en overzichtelijk is, is het mogelijk tickets te kopen. Als je geen “member” bent is het aanschaffen van wedstrijdtickets van Arsenal via de website van de club echter wel lastig. Wees er daarom op tijd bij. Een alternatief is natuurlijk om de tickets te kopen via bijvoorbeeld Viagogo of VoetbalticketXpert.

Arsenal ticket aanbieders

Arsenal tickets  
viagogo tickets
Koop je kaarten direct!koop nuKoop nu

Arsenal geschiedenis

In 1886 werd de voetbalclub Dial Sqaure opgericht, genoemd naar het centrale plein Arsenaal. Die naam werd al snel omgedoopt tot Royal Arsenal. De arbeiders van de koninklijke wapenfabrieken legden het fundament van de club die nu zo succesvol is. Na toetreding aan de professionele Football League werd de naam wederom gewijzigd, ditmaal in Woolwich Arsenal, genoemd naar de wijk waarin de club was gelegen. De bijnaam laat zich raden: de arbeiders werkten aan de productie van “guns” en zo was de bijnaam “gunners” geboren. In 1913 vond de club in Highbury haar onderkomen.

In Highbury beleefde de club geweldige successen. Zo speelt de club sinds 1919 onafgebroken op het hoogste Engelse niveau (daarmee is de club recordhouder), won de club tal van nationale bekers en kampioenschappen en ook op Europees niveau was de club succesvol (met een Europacup II winst in 1994 en de jaarbeursstedenbeker in 1970). Ook speelde Arsenal de Champions League finale, maar helaas zonder succes.

Arsenal is zeer populair onder de buitenlandse supporters. Dit komt door het verzorgde voetbal en het feit dat de club zich kenmerkt door zelf opgeleid talent. De Nederlanders, met Robin van Persie en Dennis Bergkamp in de hoofdrol, hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten. Thierry Henry is met 228 doelpunten nog steeds topscorer allertijden.

Speelschema Arsenal

Het speelschema voor Arsenal kun je bekijken op de website van Arsenal zelf. Deze is altijd actueel.

Bekijk speelschema Arsenal