Lukt het PSV dit jaar nog: aanhaken of afhaken?

psv kaarten

PSV is het jaar uitstekend gestart. De club uit Eindhoven won zowel van Excelsior, Heereneen, Heracles Almelo als AZ. Normaal gesproken zou dat goed zijn voor in ieder geval een goede start aan een inhaalrace. Maar niets is minder waar. De Eindhovenaren zijn nog geen stap dichterbij gekomen bij de nummers 1 en 2, omdat ook Ajax en Feyenoord hun wedstrijden wonnen.  Ajax won van Excelsior, PEC Zwolle, Utrecht, Ado Den Haag en Roda JC. Feyenoord won van Roda, Willem II, NEC, Twente en Groningen. Kortom, de clubs geven elkaar niets toe. En dus heeft PSV maar 1 taak, doorgaan op de ingeslagen weg en de druk op de bovenste twee opvoeren. Maar zal dat voldoende zijn? Het zal afhangen van de onderlinge ontmoetingen

De pijlen zijn gericht op Feyenoord PSV

Vandaag, 12 februari 2017, speelt PSV thuis tegen Utrecht. De week daarop thuis tegen NEC. De focus zal daarna snel verlegd worden naar de topper van zondag 26 februari 2017. Om 14:30 uur staat dan de wedstrijd tegen Feyenoord op het programma. De club uit Rotterdam heeft één voordeel: zij speelt thuis, veilig in de eigen Kuip en zal het legioen als twaalfde man hebben. De ultieme test van PSV om te laten zien dat de winterse versterkingen, daadwerkelijk die impuls hebben gegeven die de ploeg nodig had. Of zal Ajax juist als lachende derde profiteren?

PSV tickets

Het is in de Eredivisie dus weer ongekend spannend. Wil jij PSV steunen in haar jacht op de topposities van de ranglijst? In het door wedstrijdticket.nl gemaakte overzicht zijn alle wedstrijden terug te vinden. PSV tickets kopen doe je vervolgens door op de desbetreffende link van de grootste aanbieders te klikken. Succes!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *