Groepstickets voor bedrijven

tickets voor bedrijven

Wat is er nu leuker dan met een groep naar de Champions league, Wimbledon, de F1 of het EK te gaan? Dit kan met een groep vrienden zijn, maar ook met een bedrijf of klanten. Ideaal om te combineren met een leuke stedentrip! Het blijkt echter niet altijd makkelijk om tickets te regelen voor een hele groep. Je hebt vaak te maken met een maximale hoeveelheid kaarten, een vereiste clubkaart of de wedstrijd waar je naartoe wilt is erg populair. Het lukt je dan wellicht om een paar kaarten te regelen, maar niet voor een hele groep. Hoe ga je dan te werk en hoe zorg je dat je toch met een groep naar die felbegeerde wedstrijd kunt gaan?

VoetbalreizenXL is de expert op het gebied van groepsreizen

Groepstickets via Wedstrijdticket.nl

Wij hebben partnerships met tal van verkoop organisaties en zelfs met veel voetbalclubs. Dit zorgt ervoor dat wij  groepstickets kunnen aanschaffen, waar dat anderen maar nauwelijks lukt. Daarnaast hebben we ervaring met groepsreizen, dus kan je met veel gerelateerde vragen ook bij ons terecht. Wij kunnen voor je op zoek gaan naar een geschikte wedstrijd voor jouw groepsreis, of kunnen tickets voor je aanschaffen als je al weet naar welke wedstrijd of evenement je graag wilt gaan. Bovendien geven we je tips waar je op moet letten in de desbetreffende stad.

VoetbalreizenXL is de expert op het gebied van groepsreizen

VIP groepstickets

Wil je met jouw groep een exclusieve behandeling? Wij hebben ervaring met de aanschaf van zogenaamde VIP tickets, die zeer geschikt zijn voor zakenrelaties of als uitje met je bedrijf. Het verschilt per wedstrijd, maar hier zitten naast toegangsbewijzen voor de wedstrijd, vaak extra privileges bij. Denk dan aan exclusieve bediening, de beste plekken in het stadion en hapjes/drankjes voor, tijdens en na de wedstrijd.

Wil je groepstickets aanschaffen en heb je hier hulp bij nodig? Stuur dan een mail met jouw verzoek, en wij reageren binnen 12 uur. Graag vernemen we of en zo ja, welke wedstrijd je in gedachte hebt, om hoeveel personen het gaat en aan welke andere voorwaarden de groepsreis moet voldoen.