Feyenoord clubkaart seizoen 2016/2017

Feyenoord-ticketsIn deze blog vind je meer informatie over de Feyenoord clubkaart; de persoonsgebonden kaart die je bij Feyenoord aanvraagt en die benodigd is voor de aanschaf van Feyenoord tickets voor clubkaartverplichte wedstrijden. De zogenaamde clubkaartverplichte wedstrijden zijn de “risicowedstrijden”. Welke wedstrijden exact als risico worden aangeduid is niet op voorhand te zeggen – het risicogehalte wordt bepaald door de politie en de Burgermeester – maar gebaseerd op het verleden zal dat hoogstwaarschijnlijk gelden voor de thuiswedstrijden tegen Ajax en Ado Den Haag. Bij risicowedstrijden is dus geen sprake van een vrije verkoop, maar een verkoop van Feyenoord tickets op naam, waarvoor een clubkaart (of seizoenskaart) nodig is. Bij de verkoop van iedere wedstrijd wordt dat vooraf aangegeven. De Feyenoord clubkaart is gratis.

Voordelen van de verschillende Feyenoord clubkaarten

Er bestaan verschillende soorten clubkaarten:

  • de Feyenoord clubkaart is de gewone clubkaart, gratis aan te schaffen. De kaart biedt geen voorrang bij kaartverkoop.
  • De Legioen Clubkaart is exclusief voor leden van Het Legioen. In het geval je in het bezit bent van de Legioen Clubkaart dan krijg je voorrang bij de kaartverkoop.
  • De Europese Clubkaart; van deze clubkaart worden echter geen nieuwe meer uitgegeven.

Wil je meer informatie vinden over de Feyenoord clubkaart, lees dan verder op de officiele website van Feyenoord.

Feyenoord tickets

Wil je direct Feyenoord tickets kopen, kijk dan op onze Feyenoord ticketspagina en klik op de link achter de wedstrijd die je graag zou willen bezoeken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *