F1 tickets

F1 ticketsF1 tickets kopen is het belangrijkste wanneer jij een grand prix wilt bezoeken. Dit kan natuurlijk via de officiële, maar ook andere kanalen. Het is echter belangrijk dat de tickets betrouwbaar zijn, betaalbaar zijn en je een goede zitplaats hebt, zodat je de grand prix goed kunt volgen. Langs het gehele circuit heeft de organisatie tribunes of andersoortige zitplaatsen neergezet waar toeschouwers de grand prix kunnen volgen. De prijzen tussen deze verschillende plaatsen kunnen enorm verschillen. Het is daarom raadzaam goed te bepalen waar je wilt zitten en hoeveel je er voor uit wilt geven. De beste plekken bij gewilde circuits zijn namelijk erg duur. Om F1 tickets te kopen hebben wij een aantal opties voor je op een rij gezet. Hierbij hebben we gekeken naar de prijs, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de F1 tickets. Onder elk koopkanaal hebben we deze beoordeeld op basis van de 3 genoemde pijlers.

Direct F1 tickets kopen of een F1 reis boeken?

F1 Tickets kopen via Viagogo

De ticketmarktplaats met de meeste bekendheid en die ook als het meest betrouwbaar wordt bestempeld is Viagogo. Deze organisatie is partner van tal van officiële sportorganisaties en verkoopt betrouwbare F1 tickets. De service en snelheid van Viagogo wordt gezien als een pluspunt en er zijn bijna nooit problemen bij de aanschaf van F1 tickets. Als die er wel zijn, reageert de organisatie van Viagogo altijd adequaat en lossen ze het voor je op. Wij hebben de F1 kalender hier staan. Achter elke grand prix kan je direct meer informatie kunt vinden over het kopen van F1 tickets.

Direct F1 tickets kopen!Europa league tickets

F1 Tickets kopen via F1 website

De officiële F1 website heeft een speciale ticketshop waar je vrij eenvoudig F1 tickets kunt kopen. Let er wel op dat je niet op een officieuze website van de F1 terecht komt. Bij de officiële site staan alle grands prix onder elkaar en kun je vrij eenvoudig F1 tickets kopen. Ook kun je kiezen waar je precies wilt zitten en hoeveel je dus wilt uitgeven voor een zitplaats. Je hebt bij de aanschaf wel een credit card nodig. De tickets voor een gewilde grand prix gaan er echter wel snel doorheen. Zeker de betaalbare zitplaatsen waar je de grand prix wel nog goed kunt volgen zijn snel uitverkocht.