F1

F1 ticketsDe grootste en belangrijkste klasse in de autosport is de F1, oftewel de FIA formula one world championship. De F1 vindt in steden over de hele wereld plaats. De belangrijkste coureurs rijden in deze klasse en het bezoeken van een F1 grand prix is zeer gewild. Elk jaar worden op verschillende circuits een grand prix gehouden waarbij de uitslagen uiteindelijk een wereldkampioen bij de coureurs en een wereldkampioen bij de constructeurs bepaald. Ondanks dat Europa de ‘thuisbasis’ is van de F1, worden er steeds meer grand prixs over de hele wereld gehouden en zijn er een aantal geschrapt in Europa en bijgekomen in Azië of het Midden-Oosten. Inmiddels wordt ongeveer de helft van de races buiten Europa gehouden.

F1 tickets

Om F1 tickets te kopen en bij een grand prix aanwezig te zijn moet je goede voorbereidingen treffen. Een grand prix is nooit om de hoek, dus de reis daarheen, een goede overnachting en mooie zitplaatsen zijn belangrijk om een leuke tijd te hebben. Wij hebben onderzoek gedaan en geven je tips hoe je het beste F1 tickets kunt kopen en welk F1 reispakket wij aanraden. Bovendien word je op de hoogte gehouden van aanbiedingen en belangrijke data voor jouw F1 reis.

F1 kalender

Wil je inzicht in alle F1 grand prixs en direct F1 tickets kopen of een F1 reis boeken? Wij hebben alles voor je op een rij gezet in de F1 kalender met een link naar de verkopende organisatie daar achter.

F1 aanbiedingen nieuwsbrief

[mc4wp_form]