Feyenoord Europa League-tickets

Na een verloren Conference League-finale vorig jaar tegen Roma, is het voor de Rotterdammers nu tijd om zich in de Europa League te bewijzen. De ploeg van Arne Slot is ingeloot bij Lazio, Sturm Graz en Midtjylland. Op papier zou een volgende ronde mogelijk moeten zijn. De laatste keer dat Feyenoord een Europese prijs won was in het seizoen 2001/02. Ze wonen toen de UEFA Cup. Zijn de Rotterdammers in staat nu weer een gooi te doen naar het winnen van de beker?

Koop direct Feyenoord Europa League-tickets

Feyenoord Europa league tickets   
Koop je kaarten direct!Koop nu

Feyenoord in de Europa League 2022/23

In groep F is Lazio de sterkste tegenstander. De twee ploegen zijn elkaar in het seizoen 1999/00 in Europees verband tegengekomen. In de Kuip bleef het toen 0-0, terwijl ze uit in Rome met 2-1 wisten te winnen. Aangezien Feyenoord nu geen publiek naar Rome mee mag nemen, zal de uitwedstrijd een zware dobber worden. Midtjylland zal ook geen makkelijke opgave zijn. De Deense topclub bewijst al jaren een stugge tegenstander te zijn. Hetzelfde geldt voor de Oostenrijkse subtopper Sturm Graz.

Wedstrijdschema Feyenoord poulefase Europa League

Lazio – Feyenoord.  Donderdag 8 september.
Feyenoord – Sturm Graz. Donderdag 15 september.
Midtjylland – Feyenoord. Donderdag 6 oktober.
Feyenoord – Midtjylland. Donderdag 13 oktober.
Sturm Graz – Feyenoord. Donderdag 27 oktober.
Feyenoord – Lazio. Donderdag 3 november.

Recente prestaties van Feyenoord in de Europa League

Vorig seizoen eindigde Feyenoord derde in groep K achter Wolfsberger AC en Dinamo Zagreb. In het jaar 2019/20 ging het nog slechter. De Rotterdammers werden toen laatste in de poule achter Young Boys, Rangers en Porto. Dit seizoen zijn de verwachtingen een stuk hoger. De ploeg van Arne Slot maakt al weken indruk en dus hopen de fans op een mooie tweede plek in de poule. Feyenoord won de ‘Europacup 2’ in 1974 en 2002.

Feyenoord Europa League tickets kopen

Feyenoord heeft een lastige Europa League-groepsfase, maar wel een aantal prachtige affiches. Wie wil er nu niet bij Feyenoord – Midjttlland of Feyenoord – Lazio Roma aanwezig zijn? Koop daarom direct Feyenoord Europa League-tickets! Wil je bij een reguliere wedstrijd van Feyenoord aanwezig zijn? Bekijk dan informatie over kaartverkoop en koop direct Feyenoord-tickets!