Feyenoord Europa League tickets

Na jaren afwezigheid, was Feyenoord vorig jaar weer actief op het internationaal toneel. Via Loehansk kwalificeerde de Rotterdammers zich voor de groepsfase van de Europa League, waarna ze keurig overwinterde. Helaas stuitte ze op AS Roma, waarna ze werden uitgeschakeld, maar dit jaar kwalificeerde de club zich direct voor het eindtoernooi. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, maar makkelijk gaat het niet worden. Feyenoord heeft een aantal mooie affiches voor de boeg, maar het niet erg getroffen als we kijken naar de kansen om te overwinteren. Dit jaar speelt Feyenoord namelijk tegen Manchester United, Fenerbahce en Zorja Loehansk. De laatst genoemde werd dus vorig jaar in de kwalificatie al verslagen, maar de twee eerstgenoemde zijn op papier sterker. Wij geven een korte voorbeschouwing en bieden je de mogelijkheid om direct Feyenoord Europa League kaarten te kopen.

Koop direct Feyenoord Europa League tickets

Feyenoord Europa league tickets   
Koop je kaarten direct!Koop nu

Onderstaande informatie gaat over Feyenoord Europa League 2016/2017

Zoals gezegd moet Feyenoord in ieder geval in zes wedstrijden aantreden. De wedstrijden worden gespeeld op de volgende data:

Speelronde 1: donderdag 15 september 2016
Speelronde 2: donderdag 29 september 2016
Speelronde 3: donderdag 20 oktober 2016
Speelronde 4: donderdag 3 november 2016
Speelronde 5: donderdag 24 november 2016
Speelronde 6: donderdag 8 december 2016

 

Feyenoord tegenstander 1: Manchester United

Niemand minder dan Manchester United is de sterkste tegenstander van Feyenoord in de groepsfase. Louis van Gaal eindigde vorig jaar als 5de in de Engelse Premier League, en vertrok bij de red devils. Dit jaar heeft Jose Mourinho het stokje overgenomen en zijn de verwachtingen zeer hoog gespannen, aangezien grootheden als Zlatan Ibrahimovic en de duurste aankoop ooit, Paul pogba, aan het team zijn toegevoegd. De tijd dat de club uit Manchester steevast de knock-out fase van de Champions league bereikte is al even voorbij. Vorig jaar werden ze in de play offs hard afgestraft tegen club Brugge. Dat jaar daarvoor speelde ze geen Europees voetbal maar in 2013/2014 werden ze pas in de kwartfinale uitgeschakeld. Het team heeft een nieuwe trainer, met veel nieuwe spelers, dus of de ploeg direct haar draai vindt en in Europa presteert is te bezien. Wij hopen voor Feyenoord dat die ‘draai’ pas laat in het seizoen wordt gevonden, en ze punten weten te pakken. Wil je bij een wedstrijd van manchester United aanwezig zijn? Koop dan direct Manchester United tickets!

Feyenoord tegenstander 2: Fenerbahce

Voor Dirk kuijt is het weerzien met Fenerbahce erg mooi. Bovendien is onze Dick Advocaat de kersverse nieuwe trainer van de club uit Turkije, waardoor de wedstrijd een bijzonder randje krijgt. Fenerbahce werd de afgelopen 10 jaar 3 keer landskampioen en deed het op internationaal niveau erg wisselend. De Champions league is voor het laatst in 2008/2009 gehaald maar in de Europa League haalt het team betere resultaten. Vorig jaar haalde ze de achtste finale en 3 jaar daarvoor bereikte ze de halve finale. Onze verwachting is dat de 2de en 3de plaats tussen Fenerbahce en Feyenoord gaat. Goede resultaten tegen dit team zijn daarom erg belangrijk. Winst in Rotterdam en niet verliezen in Turkije moet het uitgangspunt zijn.

Feyenoord tegenstander 3: Zorja Loehansk

De relatief onbekende laatste tegenstander van Feyenoord is Loehansk. Vorig jaar en dat jaar daarvoor werd het team in de play offs uitgeschakeld voor deelname aan de Europa league, waaronder dus tegen Feyenoord. De erelijst van Loehansk houdt daar ook ongeveer op. In 1973/1974 haalde ze een keer de achtste finale van de europa cup 1, maar op internationaal niveau verder niets. In de Oekraïne competitie is de erelijst ook magertjes. In 2006 promoveerde de club naar de eerste divisie, maar vanaf toen haalde de club geen een keer een top 3 notering aan het einde van de competitie. Wel valt op dat de club zich elk jaar verbeterd en vorig jaar 4de werd, maar ook de finale van de beker haalt. De ervaring met Oost Europese clubs leert ons, dat ze altijd lastiger zijn dan we van tevoren denken. Onderschatting ligt dus op de loer, maar op papier is dit een tegenstander waar 6 punten te halen valt.

Feyenoord Europa League tickets kopen

Feyenoord heeft een lastige Europa league groepsfase, maar wel een aantal prachtige affiches. Wie wil er nu niet bij Feyenoord – Manchester United of Feyenoord – Fenerbahce, de club van Dick Advocaat, zijn? Koop daarom direct Feyenoord Europa League tickets! Wil je bij een reguliere wedstrijd van Feyenoord aanwezig zijn? Bekijk dan informatie over kaartverkoop en koop direct Feyenoord tickets!