Europa League-wedstrijd buitenland

Europa league ticketsEuropa League heeft op papier misschien iets mindere affiches, de wedstrijden zijn vaak spannender en doelpuntrijker. Een mooie Europa League-wedstrijd in het buitenland bijwonen is daarom helemaal geen gek idee. Anders dan bij thuiswedstrijden van Nederlandse clubs moet je niet alleen tickets kopen, maar je moet ook rekening houden met de reis naar de wedstrijd en een overnachting in de stad waar deze wordt gespeeld. Dit kun je allemaal op eigen houtje regelen, maar er zijn ook meerdere instanties die een pakket aanbieden, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over Europa League-tickets, de reis of overnachting. Wij hebben al deze aspecten en onze tips op een rij gezet.

Europa League-tickets

Europa League-tickets vormen een cruciaal element als jij een Europa League-wedstrijd bij wil wonen. Slapen kun je namelijk nog onder een brug, reizen kan te voet, maar zonder tickets voor de Europa League-wedstrijd kun je net zo goed thuis blijven. Om tickets te bemachtigen voor een wedstrijd in het buitenland zal je de website van de thuisspelende ploeg goed in de gaten moeten houden. Zij bieden tickets aan voor supporters zonder seizoenskaart. Wel moet je lid worden, waarna je meeloot met andere supporters buiten de landsgrenzen. Het is dan afhankelijk van de Europa League-wedstrijd, de duur van je lidmaatschap en een dosis geluk of je Europa League-tickets krijgt. Let dus op: deze tickets kunnen erg snel weg zijn. Als je naar een uitwedstrijd van een Nederlandse club gaat, is het van belang om de website van de Nederlandse club in de gaten te houden. Ook zij bieden tickets aan, al is dit aantal wel beperkt. Om meer zeker te zijn van Europa League-tickets raden we je een algeheel verzorgde Europa League-reis.

Wil je losse Europa League-tickets kopen? Wij hebben een overzichtelijk Europa League-programma van alle Europa League-wedstrijden gemaakt. Achter de wedstrijden staat een link naar de verkooppagina van onze ticketpartner. Hier kun je betrouwbare tickets kopen voor de Europa League. Meer algemene informatie over kaarten vind je op de Europa League-ticketpagina.

Overnachting na Europa League-wedstrijd

Je kunt natuurlijk direct na de Europa League-wedstrijd naar huis keren, maar veel waarschijnlijker is dat je wil overnachten in de stad waar de wedstrijd is gespeeld. Boek daarom snel een goedkope Europa League-overnachting.

Reis naar Europa League-wedstrijd

De beste manier om te reizen is afhankelijk van de plek waar de Europa League-wedstrijd wordt gespeeld. Een vlucht is tegenwoordig gelukkig steeds goedkoper en sneller. Een vlucht voor je Europa League-reis is makkelijk te vergelijken en boeken.

Europa League-voetbalreis

Wil jij je geen zorgen maken over een overnachting of apart Europa League-tickets kopen? Er zijn meerdere organisaties die Europa League-pakketten of -voetbalreizen aanbieden. Wij hebben de beste voor je op een rij gezet en houden je up-to-date van de meest aantrekkelijke Europa League-voetbalreizen. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om deze aanbiedingen gratis en voor niets in je mailbox te ontvangen!