Europa league tickets

Europa league ticketsEuropa league tickets kopen kan op verschillende manieren. Of je nu in Nederland blijft voor een Europa League wedstrijd of je gaat naar het buitenland, het kopen van Europa League tickets is vaak de eerste stap voor jouw bezoek aan een Europa League wedstrijd. Daarom hebben we de belangrijkste manieren om aan kaarten te komen voor je op een rij gezet. Omdat de betrouwbaarheid, prijs en beschikbaarheid van Europa League tickets volgens ons de belangrijkste pijlers waarnaar wordt gekeken bij het bemachtigen van tickets, hebben we de verkoopmanieren hierop beoordeelt. Onze hieronder genoemde ticket partners zijn hier ook op beoordeeld en hebben wij als zeer betrouwbaar beoordeeld.

Europa League tickets (VoetbalreizenXL)

In een paar eenvoudige stappen koop je via VoetbalreizenXL tickets voor de wedstrijd die je wilt bezoeken. Ook VoetbalreizenXL is namelijk een grote online marktplaats waar fans tickets te koop aanbieden en verkopers massaal op zoek zijn naar een entreebewijs. Via je aangegeven verzendmethode verkrijgt de koper de tickets, waarna er door de koper betaald wordt. Ook voor andere evenementen ben je bij VoetbalreizenXL aan het juiste adres.

Europa League tickets

Europa league tickets (Voetbalticketshop.com)

Het in 2006 opgerichtte Voetbalticketshop.com biedt voor ruim 5.000 evenementen per seizoen tickets aan, waar de Europa league ook bij hoort. De organisatie is in Nederlandse handen en is een van de meest sterk groeiende Nederlandse organisaties. Tickets die normaal al zijn uitverkocht, zoals voor de Europa league finale, worden door Voetbalticketshop.com wel vaak nog aangeboden.

Europa League tickets

Europa League tickets (Viagogo)

Wij hebben al jaren ervaring met de grootste ticketmarktplaats ter wereld, Viagogo. Doordat Viagogo meerdere partnerships is aangegaan, onder andere met de Premier League, zijn ze geautoriseerd om tickets te verkopen, zo ook voor de Europa League. De beoordelingen van Viagogo zijn uitstekend en zij hebben betrouwbaarheid als belangrijk speerpunt binnen de organisatie. Wij raden Viagogo daarom ook aan als ticketverkoop organisatie. Om het makkelijk te maken, hebben we een Europa League programma gemaakt. Zo kun je een Europa League wedstrijd uitkiezen waar je tickets voor wilt kopen. Achter de wedstrijd staat een link welke je direct naar de ticketverkoop site van Viagogo brengt.

Bestel direct Europa league tickets!Europa league tickets

Europa League tickets (website thuisclub)

Een andere manier om Europa League tickets te kopen is via de website van de thuisspelende club. Als je dus naar een wedstrijd in Londen wilt, ga dan naar de website van de ploeg uit Londen. Ook via de websites van Nederlandse clubs kun je Europa League tickets kopen. Bij elke club geldt wel dat seizoenskaarthouders en clubkaarthouders of leden van bijbehorende verenigingen voorrang hebben op de aanschaf van tickets. Bovendien beginnen clubs met de verkoop van passe partouts in de groepsfase. Dit betekent dat je Europa League tickets koopt voor alle wedstrijden in de groepsfase. Dit geldt logischerwijs niet voor de wedstrijden in de knock-out fase. Als je niet naar alle wedstrijden wilt maar een losse kaart wilt kopen kun je wachten tot deze in de verkoop gaan. De kans is echter wel groot dat alle plekken al zijn vergeven aan mensen die passe partouts tickets hebben weten te bemachtigen. Wij raden aan om bij Viagogo je tickets te kopen, hier kun je losse tickets kopen. Wanneer de kaartverkoop start, verschilt per club. Zo moet de ene club zich nog kwalificeren voor het eindtoernooi van de Europa League en is de andere club direct al geplaatst. Wij houden je op de hoogte van al het nieuws rond de ticketverkoop Europa League.

Europa League tickets (marktplaats)

De bekendste marktplaats van Nederland is marktplaats.nl. Iedereen kent de site doordat zowat alle tweedehands spullen hierop kunnen worden verkocht. Ook Europa League tickets kunnen via deze weg worden bemachtigd. Er zijn echter zat verhalen van mensen die hiermee de boot zijn ingegaan. Tickets worden vaak tegen woekerprijzen aangeboden of de tickets bleken achteraf nep te zijn. Tegenwoordig zijn er meer en meer criminelen die dit medium gebruiken en steeds slimmere methodes hanteren. Als je toch besluit om Europa League tickets te kopen via marktplaats, haal dan de tickets op bij de verkoper en maak nooit van tevoren het bedrag al over.

Europa League tickets (voor het stadion)

Als je echt geen tickets hebt kunnen kopen of je wilt een gokje wagen, dan kun je zonder Europa League tickets naar het stadion vertrekken in de hoop ze daar te kunnen kopen. Er zijn vaak zwarthandelaren die meerdere tickets opkopen om ze voor het stadion tegen een hogere prijs te verkopen. Ook mensen die een kaart over hebben proberen het via deze weg te slijten. De kans dat je deze laatste groep tegenkomt is alles behalve zeker. Wij raden af om via deze weg je Europa League tickets te kopen en verwijzen je naar meer gangbaardere wegen zoals de clubsites of Viagogo.

Europa league tickets (Ticketbis)

Wil je kaarten kopen voor een Europa League wedstrijd? Ticketbis is een populaire ticket verkoopsite en een van de grootste ter wereld. In 2009 werd Ticketbis opgericht en ze zijn nu al in ruim 30 landen gevestigd. Mede doordat Ticketbis streng controleert op fraude en er positief over het platform wordt gesproken, is de populariteit toegenomen. Zeker voor voetbalwedstrijden is Ticketbis een van de populairste websites aan het worden.

Wil je naar Europa league wedstrijden van Nederlandse clubs?