Europa league zestiende finale tickets

europa league kaarten

De knock-out fase van de Europa league staat weer op de stoep. In de groepsfase hebben zowel Ajax als AZ uitermate goed gepresteerd, waardoor ze het in de eerste ronde van de knock-out fase mogen opnemen tegen Olympique Lyon (AZ) en Legia Warsaw (Ajax). Wij geven informatie over de aanschaf van deze, of andere, Europa League wedstrijden. Hieronder blikken we alvast vooruit op de wedstrijden en doen we een voorspelling wie zich gaat plaatsen voor de 1/8ste finale. Gaat AZ ons verrassen en weet Ajax nu eindelijk hoge ogen te gooien in een belangrijk internationaal toernooi?

AZ – Lyon voorbeschouwing en tickets

Met Zenith st Petersburg had AZ al een tegenstander in de groepsfase die moeilijk te verslaan is. De club uit Rusland heeft een sterk team en was bij voorhand al bijna zeker van de knock-out fase. De strijd om de tweede plek was spannend, die AZ naar zich toe wist te trekken door in de laatste speelronde verrassend van Zenith te winnen. In Nederland staan ze op een vijfde plek, maar lijkt de top drie erg ver weg. Lyon wist niet te overwinteren in de Champions league en staat op een 4de plek in de Franse competitie, met een groot gat naar de top 3. Op papier lijken de heren uit Lyon een te sterke tegenstander, maar AZ wist al eerder te verrassen. Als AZ in de eerste thuiswedstrijd niet verliest, kan het in Lyon nog erg spannend worden. Wil je bij een van deze wedstrijden aanwezig zijn? Koop dan snel AZ Europa league tickets!

Ajax – Legia voorbeschouwing en tickets

Ajax wist zich niet voor het miljoenenbal te kwalificeren en mocht daardoor in de groepsfase van de Europa league aansluiten. Daar bleek de ploeg van trainer Bosz oppermachtig. Met vier gewonnen wedstrijden en twee gelijke spelen, werd Ajax overtuigend eerste en mogen ze tegen het op papier mindere Legia aantreden. Ook Legia komt rechtstreeks uit de Champions league gerold, waar de Poolse ploeg slechts 4 punten haalde. Met teams als Dortmund en Real Madrid was dat ook wel een lastige opgave. In de Poolse competitie staat de ploeg derde maar is aan een opmars bezig. De laatste 5 wedstrijden werden op 1 na allemaal gewonnen en de ploeg staat 4 punten achter op plek 1 en 2. Gaan ze deze vorm vasthouden? Wij verwachten dat als Ajax de nul weet te houden of gelijk speelt in Warschau, dat ze het thuis af gaan maken en zich kwalificeren voor de volgende ronde. Wil je hier bij zijn? Koop dan direct Ajax Europa league tickets!

Andere Europa league wedstrijden

Natuurlijk is het leuk om bij een EL wedstrijd van een Nederlandse club te zijn. Er staan echter veel meer mooie affiches op het programma en een Europa league wedstrijd in de knock-out fase staat garant voor sfeer. Wij geven je nuttige informatie en hebben meerdere ticket aanbieders met elkaar vergeleken. Kijk snel op onze Europa league tickets pagina voor meer info!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *