Europa League tickets achtste finales

europa league kaarten

Ajax heeft zich voor de laatste zestien van de Europa League weten te plaatsen na de 1-0 thuiswinst tegen Legia Warschau. Daarmee heeft de club uit Amsterdam de eer voor Nederland in Europa hoog te houden, nadat ook AZ de tweede Europese competitie heeft moeten verlaten na een afstraffing (7-1!) tegen Lyon. Ajax moet het eerst uit tegen Kopenhagen opnemen op donderdag 9 maart. Een week later volgt in Amsterdam de return.

In Kopenhagen treft Ajax in de persoon van Nicolai Boilesen een oude bekende. De Deen leek lange tijd een mooie toekomst voor zich te hebben en was zelfs aanvoerder in Amsterdam, maar Boilesen vertrok uiteindelijk via de achterdeur na lange tijd niet gespeeld te hebben. Kopenhagen is een fysieke tegenstander waartegen Ajax het in het verleden moeilijk heeft gehad. Toch is de club zeker niet kansloos en wellicht zelfs wel licht favoriet om zich uiteindelijk voor de beste 8 uit de Europa League te plaatsen.

Europa League programma achtste finales

Op donderdag 9 maart staan de heenwedstrijden in de achtste finales van de Europa League op het programma. Mooiste wedstrijd die op het programma staat is Olympique Lyonnais tegen AS Roma. De club uit Lyon dient het helaas zonder Memphis Depay te stellen, omdat hij eerder in het seizoen al in de Europa League uitkwam namens Manchester United. De club uit Manchester is eveneens nog in de race om de titel en treft in de achtste finales Rostov. Op donderdag 16 maart volgen de returns.

Ben je benieuwd naar het volledige Europa League programma? Bekijk het programma via wedstrijdticket.nl.

Europa League tickets

Ook in deze ronde van de Europa League staan er weer mooie wedstrijden op het programma. Zo zou je er voor kunnen kiezen om de wedstrijd van Schalke 04 tegen Borussia Mönchengladbach te bezoeken. De mooiste wedstrijd vindt natuurlijk plaats in Amsterdam, op 16 maart aanstaande. Dan neemt Ajax het op in de beslissende wedstrijd tegen Kopenhagen. Zou jij eens een wedstrijd van de Europa League willen bijwonen? Kijk snel in op de Europa League tickets pagina! Je kunt natuurlijk ook direct de Ajax Europa League tickets pagina bezoeken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *