Europa League loting kwartfinale

europa league kaarten

Gisteravond wist Ajax eenvoudig te winnen van Kopenhagen en plaatste zich daarmee voor de kwartfinale van de Europa League. Vanmiddag om 13:00 uur vond de loting plaats in Nyon. Voor Ajax bestond vooraf de hoop op een mooie loting, nu enkele topclubs nog in de Europa League vertegenwoordigd zijn. Aan de andere kant: Het loten van een gelijkwaardige tegenstander biedt perspectief, waardoor het bereiken van de halve finale plotseling een realistisch doel is. Andere clubs die de kwartfinale wisten te bereiken zijn: Anderlecht, Besiktas, RC Genk, Celta de Vigo, Schalke 04, Manchester United en Olympique Lyon. De Belgische tegenstanders en Schalke 04 zouden toch te doen moeten zijn!?

Vooraf was bekend dat sprake zou zijn van een open loting. Clubs uit hetzelfde land kunnen elkaar treffen. Dat speelde in dit geval alleen voor Anderlecht en RC Genk een rol. Maar ook clubs die elkaar eerder in dit Europese seizoen al zijn tegengekomen, konden weer tegen elkaar geloot worden.

Voor de talenten van Ajax is het enorm goed voor de ontwikkeling dat de kwartfinale is bereikt en voor anderen zijn de schijnwerpers interessant. Zo zou Klaassen zich wel eens in de kijker van een topclub kunnen spelen, als het hem weet te lukken Ajax in de kwartfinale bij de hand te nemen.

Spannende loting, prachtige affiches Europa League

Wedstrijden in de kwartfinale van de Europa League worden gespeeld op de donderdagen 13 en 20 april. De finale staat ruim een maand later, 24 mei, gepland. Het is natuurlijk de vraag of Ajax die weet te bereiken, maar het zou – naast het kampioenschap in de eigen Eredivisie – directe kwalificatie opleveren voor de groepsfase van de Champions League.

Eerst maar eens even de kwartfinale spelen. De volgende wedstrijden staan daarbij op het programma.

 

Europa league tickets   
Voetbaltickets Dortmund ticketsVoetbalreizenXL
Koop je kaarten direct!koop nuKoop nukoop nu

Europa League tickets

Wil jij een wedstrijd van de Europa League bijwonen? Tickets zijn verkrijgbaar via verschillende aanbieders. Kijk snel op de Europa League tickets pagina en klik op de koop nu button om tickets te kopen. Vergeet niet dat de wedstrijden in België ook eenvoudig met de auto aan te rijden zijn. Dat biedt dus een unieke mogelijkheid om Europese topclubs aan het werk te zien. Lees hier meer informatie over Ajax Europa league tickets.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *