PSV tickets kopen

PSV tickets

Bekijk het programma om PSV tickets te kopen en lees daarna meer over de club uit Eindhoven.
PSV, de op 13 augustus 1913 opgerichte voetbalclub, behoort net als Ajax en Feyenoord tot de traditionele top drie uit Nederland. Sinds 1921 speelt PSV op het hoogste competitieniveau. Na degradatie in 1925, volgde een promotie in 1926. Vanaf dat moment is PSV niet meer van het hoogste niveau weggeweest. De organisatie van het huidige PSV is stabiel. Veel oud spelers dragen bij aan de opleiding van de nieuwe generatie spelers en die spelers krijgen de kans om zich in het eerste te bewijzen.  Net als in het verleden voelen Zuid Amerikaanse spelers zich thuis bij de club, die door veel mensen als warm en gezellig wordt omschreven. Met name de Herdgang, het complex waar PSV traint, staat als zodanig bekend. Binnen de club heerst echter een topsport klimaat, waardoor het mogelijk is dat de club jaar in jaar uit meestrijdt om de titel.

Koop PSV tickets online

PSV tickets

Door de populariteit van de club zijn PSV tickets snel uitverkocht. Dat komt ook omdat het stadion voor een topclub als PSV niet al te groot is. Het Philips stadion heeft een capaciteit van 35000 toeschouwers. Het stadion ademt echter een fantastische sfeer, vol met supporters die hun club niet in de steek laten als het even wat minder gaat. Via de website van PSV kun je tickets aanschaffen voor zowel uit als thuiswedstrijden van de Eindhovenaren. Voor wedstrijden tegen mindere tegenstanders hanteren ze vaak een vrije verkoop, terwijl wedstrijden tegen topclubs en internationale affiches moet je vaak eerst een clubkaart of seizoenskaart aanschaffen. Deze zijn dan snel uitverkocht, dus wees op tijd.

Wil je direct betrouwbare en betaalbare PSV tickets kopen? In het PSV programma hebben wij alle wedstrijden van PSV op een rij gezet en kun je een wedstrijd uitkiezen waarachter je direct naar de ticketverkooppagina van wordt doorverwezen.

Tickets PSV kopen en online bestellen

PSV geschiedenis en statistieken

Pas vanaf 1928 mochten er mensen van buiten Philips speler bij de club worden. Het jaar daarna werd PSV direct kampioen van Nederland. Bij die successen is het duidelijk niet gebleven. Een paar hoogtepunten in vogelvlucht. Kort na het invoeren van het betaalde voetbal was PSV de eerste Nederlandse club die deelnam aan het Coupe Européenne (voorloper Champions League). Eén van de meest succesvolle periode van de club uit Eindhoven is de jaren 70. Onder aanvoering van Willy van der Kuijlen en de gebroeders van de Kerkhof won de club zowel nationale als internationale prijzen. De beste periode volgde echter in de jaren daarna. PSV werd tussen 1986 en 1992 zes keer kampioen, won drie keer de KNVB beker en won in 1988 de Europa cup I. Een zelfde succesvolle periode kende PSV tussen 2000 en 2008 (al won PSV toen niet de Champions League).

PSV staat bij vele ook bekend om de doorbraak van enkele grote voorhoede spelers. Romario, Ronaldo, Van Nistelrooij en Robben kenden hun definitieve doorbraak bij de club. Andere grote spelers zijn Cocu, Koeman, Gullit, van Bommel, Affelay en Nilis. Williy van der Kuijlen is nog steeds de clubtopscorer van PSV met 308 doelpunten. Hij speelde ook de meeste wedstrijden namens de club; namelijk 528. Coen Dillen – ook bekend van de zogenaamde Coen Dillen index voor de gemaakte 43 doelpunten – maakte er in totaal 288. Bekendste keeper is toch wel Heurelho da Silva Gomes, die ongekend populair is bij het Eindhovense publiek.