Feyenoord tickets kopen

Feyenoord ticketsBekijk het programma om Feyenoord tickets te kopen en lees daarna meer over de club uit Rotterdam.
Feyenoord behoort net als Ajax en PSV tot de traditionele top drie uit Nederland. Het hand in hand is het clublied van Feyenoord en de zin geen woorden maar daden staat symbool voor de clubcultuur. Volgens velen heeft Feyenoord de meest trouwe en fanatieke aanhang van Nederland. De Kuip staat bekend als het meest sfeervolle stadion, heeft een capaciteit van 51.137 toeschouwers en trilt letterlijk door het gejuich van de fanatieke aanhang na een doelpunt. De club heeft zware jaren gekend, maar door steun van de fans, een goede lichting jeugdspelers en een kapitaal injectie van enkele rijke supporters ziet de toekomst er weer een stuk rooskleuriger uit. De successen die de club in het verleden beleefd heeft, wil men graag weer herbeleven. De goede jeugdopleiding vormt het fundament waarop de club verder kan bouwen.

Voetbaltickets feyenoord online bestellen

Feyenoord tickets

Om Feyenoord tickets te kopen via de website van de club moet je voor veel wedstrijden in het bezit zijn van een club- of seizoenskaart. De grote affiches zijn dan al snel uitverkocht. Een clubkaart kun je via de website van Feyenoord bestellen, maar het duurt enige tijd voordat je deze in huis hebt. Voor sommige wedstrijden van Feyenoord (tegen mindere tegenstanders) kun je tickets in de vrije verkoop bemachtigen.

Wil je direct, zonder lid te worden van de club, een Feyenoord kaart kopen? Dit kan bij onderstaande aanbieders waarvoor wij, achter elke wedstrijd in het Feyenoord programma, een link hebben geplaatst. Klik erop om direct Feyenoord tickets te kopen!

Feyenoord programma

Bekijk het speelschema van Feyenoord op de website van de club.

Feyenoord geschiedenis en statistieken

Over een club als Feyenoord zijn boeken vol geschreven. In een paar alinea’s is de geschiedenis daarom eigenlijk niet te vatten. Desalniettemin doen wij daartoe, zij het op hoofdlijnen, een poging. De club uit Rotterdam is opgericht op 19 juli 1908. Na enkele naamsveranderingen, kreeg de club de naam Feyenoord in 1912. Na zestien jaar won Feyenoord voor het eerst het landskampioenschap. Er volgden meerdere titels en in 1930 werd voor het eerst de KNVB beker gewonnen. Ook in de jaren dertig en veertig werden er 7 landskampioenschappen en 5 bekers gewonnen.

Feyenoord was de eerste Nederlandse club die de Europcup 1 won. Dat gebeurde in 1970. De club won toen ook de wereldbeker. Feyenoord had in die periode een fantastisch elftal, met o.a. Coen Moulijn, Willem van Hanegem, Rinus Israël, Wim Janssen en Ove Kindvall. Ernst Happel was de succesvolle trainer. In 1974 won Feyenoord de UEFA Cup. Dat kunstje werd herhaald in 2002. In de tussentijd won Feyenoord meerdere landskampioenschappen. Feyenoord heeft in haar geschiedenis helaas ook meerdere dieptepunten gekend. De club heeft straffen van de UEFA gekregen door het handelen van de ‘fans’ en raakte in de financiële problemen. In die periode bleek dat er op Varkenoord, het complex waar de jeugd van Feyenoord wordt opgeleid, uitstekend werk wordt verricht. Door spelers uit de eigen jeugdopleiding bleef de club op de been en diezelfde spelers konden voor aanzienlijke bedragen worden verkocht. Nu de club weer financieel gezond is staat niets aan nieuwe successen in de toekomst in de weg.