Eredivisie wederom ongekend spannend

Ajax tickets

Door de voetbalanalisten wordt er al jaren over geklaagd: het niveau in de Nederlandse Eredivisie is te laag, spelers van wereldklasse ontbreken en de grootste talenten vertrekken al voordat zij bij hun Nederlandse club zijn doorgebroken. Maar toch, Nederland zit aan de buis gekluisterd, omdat de competitie jaar in jaar uit enorm spannend. Wij roepen je nog maar even in herinnering: In het seizoen 2015/2016 verspeelde Ajax op de laatste speeldag het kampioenschap, waardoor PSV over 34 wedstrijden 2(!) punten meer wist te halen, in 2014 wist Ajax slechts 4 punten meer te halen dan Feyenoord etc. Ook dit jaar lijkt de titelstrijd lang onbeslist te blijven met wellicht wel een cruciale onderlinge wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord.

Dat staat nog los van de strijd om degradatie, die elk jaar ook spannender lijkt te worden. Tussen de nummer 18 (Ado Den Haag) en de nummer 14 (Sparta) zit slechts 4 punten. Maar ook Willem II, nummer 9 op de ranglijst, staat slechts 9 punten boven de degradatiestreep, waardoor zij gedwongen zullen worden om nacompetitie te spelen.

Ajax tickets

Met nog 10 wedstrijden te gaan is volkomen onduidelijk hoe de eindstand eruit zal zien. Het programma voor Ajax in de maand maart ziet er als volgt uit:

Zondag 5 maart, 14:30 uur, FC Groningen – Ajax
Zondag 12 maart, 16:45 uur, Ajax – FC Twente
Zondag 19 maart, 14:30 uur, Excelsior – Ajax

Tussentijds speelt Ajax op 9 en 16 maart, op een donderdag, in de achtste finales van de Europa League tegen Kopenhagen. Zal het midweekse programma Ajax opbreken? Gelukkig voor Ajax heeft het wel een week rust voordat de club aantreedt tegen Feyenoord. Op zondag 2 april a.s. staat de kraker op het programma.

Kijk snel verder in het Ajax programma om Ajax tickets te kopen.

Feyenoord tickets

Met nog 10 wedstrijden te gaan verdedigt Feyenoord een voorsprong van 5 punten. De Rotterdammers ogen stabiel, hebben een sterke selectie en de keuzes van Van Bronckhorst vallen telkens goed uit. De trainer doet het slim, durft Kuyt te passeren wanneer hij dat nodig acht en hij heeft een middenveld samengesteld dat volkomen in balans is.

Voor Feyenoord tickets ben je bij wedstrijdticket.nl aan het goede adres. Lees snel verder en schaf direct tickets aan.

Eredivisie tickets

Ook voor andere tickets voor sportwedstrijden is wedstrijdticket.nl jouw website! Een andere handige website voor Eredivisie tickets is tickets-eredivisie.nl. Bekijk snel verder hoe je op eenvoudige wijze Eredivisie tickets kunt aanschaffen, zoals voor wedstrijden van Ado Den Haag, FC Utrecht en Heerenveen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *