Champions League-tickets

Champions league tickets

Champions league-tickets kopen is vaak een hele uitdaging. De beste voetballers en beste clubs strijden tegen elkaar op dit miljoenenbal. De aanschaf van kaarten is vaak in Nederland al lastig en erg prijzig, laat staan een Champions league-wedstrijd in het buitenland. Er zijn een aantal manieren om Champions League-tickets te kopen. Deze zetten wij voor je op een rij. Daarbij hebben we gelet op beschikbaarheid, betrouwbaarheid en prijs. Dit zijn de drie pijlers die volgens ons het belangrijkste zijn bij je aanschaf van Champions League-tickets. Wij raden je aan om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Onze ticketverkooppartners hieronder beschreven zijn gerenommeerde en betrouwbare aanbieders van Champions league-tickets. Om direct een wedstrijd te kiezen waar je heen wil, ga je naar ons Champions league-programma. Als je een algeheel verzorgde Champions league-voetbalreis wil, is dit ook een optie en als je direct PSV Champions league-tickets wil kopen, kan dit ook!

Kies een aanbieder tickets Champions League

Champions league tickets   
VoetbalticketXpert tickets
koop je kaarten direct!koop nuKoop nukoop nu

Champions League-tickets (Voetbalticketshop)

Een betrouwbare, oerhollandse aanbieder van tickets is Voetbalticketshop.com. Deze grote organisatie verkoopt tal van kaarten voor ruim 5000 evenementen per seizoen en heeft de laagsteprijsgarantie. Zijn de kaarten niet goed en blijkt achteraf dat er iets mis mee is, krijg je je aankoopbedrag dubbel en dwars terug. Op deze betrouwbare website vinden wij regelmatig mooie stuntprijzen voor fantastische wedstrijden. Bovendien zijn je Champions league-tickets verzekerd. Wil jij dus goede plekken in het stadion, of dit nu voor de Champions league-groepsfase, of de Champions league-finale is: je bent verzekerd van goede tickets bij Voetbalticketshop.nl.

Overzicht beschikbare tickets

Champions league-tickets (VoetbalreizenXL)

VoetbalreizenXL is een van de grootste ticketverkoopsites van de Benelux. De organisatie is in 2013 opgericht en is gevestigd in Volendam. Het platform is enorm populair en groeit snel. Dit komt door de vele positieve reviews op internet. Zeker voor voetbalwedstrijden is VoetbalreizenXL een van de populairste websites aan het worden.

Champions League-tickets (website thuisclub)

Een manier om Champions League-tickets te bemachtigen is door naar de website van de thuisspelende ploeg te gaan. Op de nieuwspagina van deze website staat aangegeven wanneer de ticketverkoop start. Wees wel op tijd: voor de groepsfase van Ajax gaat de ticketverkoop meestal medio augustus van start. Hoe de tickets precies worden verkocht, verschilt per club. Over het algemeen geldt dat seizoenkaarthouders of leden van bijhorende verenigingen voorrang hebben bij het kopen van Champions League-tickets. Bovendien worden er eerst passe-partouts (tickets voor de drie thuiswedstrijden in de groepsfase) aangeboden en daarna pas tickets voor losse wedstrijden. In de praktijk blijkt dat alle plekken dan al zijn vergeven aan de mensen die passe-partout tickets hebben weten te bemachtigen. Bovendien start eerst de blinde verkoop. Dit betekent dat je tickets koopt voor wedstrijden in de groepsfase, terwijl de loting nog niet is geweest. De kans bestaat dat je geen Champions League-tickets meer bemachtigt als de loting al is geweest.

Champions League-tickets (marktplaats)

Marktplaats is voor ons de website geworden waar we spullen maar ook tickets (bijvoorbeeld tickets voor Champions League-wedstrijden) op willen verkopen.. Wij hebben echter al vaak gehoord en meegemaakt dat een mooie deal op marktplaats uiteindelijk oplichting bleek te zijn. Champions League-tickets worden ofwel voor hoge bedragen aangeboden, ofwel voor erg lage bedragen. Als je Champions League-tickets via marktplaats wil aanschaffen, dan raden wij aan om de tickets niet via de post op te laten sturen, maar bij de verkoper op te halen. Vooraf betalen is om begrijpelijke redenen ook niet handig.

Champions League-tickets (voor het stadion)

Een laatste optie is om op de bonnefooi naar het stadion te gaan waar de Champions League-wedstrijd wordt gespeeld om vervolgens op de zwarte markt Champions League-tickets te bemachtigen. Het gebeurt regelmatig dat zwarthandelaren Champions League-tickets opkopen en tegen woekerprijzen verkopen in de buurt van het stadion. De tickets zijn lang niet altijd nep, maar de prijzen vaak erg hoog. Als je de tickets eenmaal heb gekocht en je wordt niet toegelaten tot het stadion, omdat de tickets nep blijken te zijn, vindt je de verkoper echter nooit meer terug.