Champions League voetbalreizen en tickets – aanbiedingen

champions league tickets

Ook Champions League voetbalreizen vind je op wedstrijdticket.nl, evenals losse Champions League tickets. Een speurtocht naar aanbiedingen heeft ons geleerd dat Champions League voetbalreizen betaalbaar zijn. In dit artikel besteden wij aandacht aan de volgende speelronde. Wees er snel bij, want de door ons geselecteerde wedstrijden zijn erg in trek. Koop direct tickets voor de volgende Champions League wedstrijd van PSV, of boek een reis naar bijvoorbeeld Barcelona.

Voetbalreizen Champions League en Champions league tickets

PSV – Wolfsburg (vanaf € 87,–)Ajax kaarten kopen

Ondersteun PSV in het gevecht om de volgende ronde van de Champions League te bereiken. De wedstrijd wordt gespeeld dinsdag 3 november a.s. om 20:45 uur.

FC Barcelona – Bayer Leverkusen (vanaf € 239,–)boeknu

Bekijk het mooiste voetbal in Camp Nou en boek snel deze tweedaagse reis naar Barcelona, inclusief vlucht, hotel en ticket!

Arsenal – Olympiacos (vanaf € 349,–)boeknu

Vlieg naar Londen en bezoek een Champions League wedstrijd van Arsenal. Het betreft een tweedaagse voetbalreis inclusief ticket, vlucht en hotel.

Bekijk het volledige Champions League programma en boek Champions League voetbalreizen of koop losse Champions league tickets.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *