Champions League tickets en voetbalreizen

champions league tickets
Champions tickets en voetbalreizen vind je bij wedstrijdticket.nl. Het bezoeken van een competitiewedstrijd is mooi, maar nergens staat er zoveel op het spel als in de Champions League. Bovendien vormt het de ideale gelegenheid om de beste spelers van Europa aan het werk te zien. Je zou denken dat een bezoek aan een Champions League wedstrijd duurder is dan wedstrijden in de normale landelijke competities, maar dat is zeker niet het geval. Zo hebben wij de volgende wedstrijden voor je gevonden.

Champions League voetbalreizen

Barcelona – AS Roma (vanaf € 229,–)boeknu

Een tweedaagse reis inclusief vlucht, hotel en ticket. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 24 november a.s. om 20:45 uur.

Atletico Madrid – Galatasaray  (vanaf € 219,–)boeknu

Zie Wesley Sneijder aan het werk in Madrid. Een tweedaagse reis inclusief vlucht, hotel en ticket. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 25 november a.s. om 20:45 uur.

Champions League tickets

PSV – Wolfsburg (vanaf € 89,–)voetbalreizen spanje

Blijven de drie punten in Eindhoven? Koop snel Champions League tickets en schreeuw PSV naar de volgende ronde. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 3 november a.s. om 20:45 uur.

Bayer Leverkusen – AS Roma (vanaf € 34,50)voetbalreizen spanje

Pak de auto en rijd binnen 2 uur naar Leverkusen om de plaatselijke voetbalclub tegen AS Roma aan het werk te zien. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 20 oktober a.s. om 20:45 uur.

Er zijn nog veel meer goedkope tickets te vinden. Zoek snel verder op wedstrijdticket.nl naar de goedkoopste Champions League tickets.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *