Champions league play off loting

champions-league-kaarten

Met een klein beetje geluk wisten de Amsterdammers zich te plaatsen voor de laatste ronde van de play-offs voor deelname aan de Champions league. Ajax won de uitwedstrijd tegen PAOK uiteindelijk met 1-2, terwijl het daar het grootste gedeelte van de eerste helft niet op leek uit te draaien. Al vroeg kwam de ploeg van trainer Bosz met 1-0 achter, tot in de laatste minuten van de eerste helft een penalty aan de uitploeg werd gegeven. In de tweede helft was Ajax iets beter, maar goed voetbal werd er niet gespeeld. Toch kwam de bal in de laatste minuten rond de 16-meter op de schoen van Klaassen, die ‘m knap binnenschoot. PAOK moest op dat moment twee keer scoren om door te gaan, waardoor de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was.

Ajax tegen het Russische FK Rostov

Vandaag vond de loting plaats voor de laatste play-off ronde voor deelname aan het miljoenenbal. Ajax had een beschermde status en kon daardoor niet tegen clubs als Manchester city en FC Porto loten. Toen het relatief onbekende FK Rostov uit de koker kwam, klonk er toch geruststelling in het Amsterdamse kamp. Een tegenstander als AS Roma had ook de laatste opponent van Ajax kunnen zijn, en dan is Rostov toch makkelijker, zo werd gedacht. Wij denken dat FK Rostov een knap lastige play-off wordt. De Russen hebben niks te verliezen, en onze ervaring met oost-Europese clubs is dat we ze altijd lichtelijk onderschatten, en ze vaker dan gehoopt met de winst er vandoor gaan. Wil je bij deze wedstrijden of bij de uiteindelijke Champions league wedstrijden aanwezig zijn? Kies een wedstrijd uit en koop direct Champions league tickets.

Ajax gaat Europa in!

De winst tegen PAOK was voor Ajax meer dan belangrijk. Behalve dat zij nog kans maken op een het hoogste Europees voetbal en een grote som geld, heeft Balotelli aangegeven open te staan voor een transfer naar Nederland als er Champions league wordt gespeeld. Balotelli in Amsterdam kan goed gaan, maar ook een grote blamage worden. We zijn in ieder geval wel erg benieuwd en hopen op zijn komst. Met de winst tegen PAOK zijn de Amsterdammers in ieder geval verzekerd van Europees voetbal en hoeven zij, bij verlies tegen de Russen, geen play off wedstrijden meer te spelen om de Europa league te bereiken. Wil je bij een Champions league wedstrijd van Ajax aanwezig zijn? Lees meer informatie over Ajax Champions league tickets en schaf ze direct aan! Wil je naar een normale wedstrijd van Ajax in de eredivisie of KNVB beker? Lees dan meer informatie over reguliere Ajax tickets.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *