Schalke 04 tickets kopen

Schalke 04 tickets

Bekijk het programma om Schalke 04 tickets te kopen en lees daarna meer over de club uit Gelsenkirchen.
Alle thuiswedstrijden van Schalke 04 zijn een ware belevenis te noemen. De Veltins Arena biedt plaats aan bijna 62.000 toeschouwers en zit altijd bomvol. De wedstrijd tegen Borussia Dortmund is de belangrijkste wedstrijd van het jaar. De Kohlenpottderby is de meest beladen derby in Duitsland. Schalke 04 is, na Bayern Munchen, de grootste sprotvereniging van Duitsland, met, naast voetbal, ook basketbal, tafeltennis, atletiek en handbal.

Schalke 04 tickets

Op een redelijk eenvoudige manier kun je via de website van Schalke 04 tickets kopen (wel in het Duits). Je moet hiervoor wel inloggen en de tickets zijn al vroeg uitverkocht. Wees hier dus op tijd bij. Toch geen Schalke 04 tickets weten te bemachtigen of ben je op zoek naar een simpele manier om ze te kopen? Hieronder staat een Schalke 04 programma waar je een wedstrijd kunt uitkiezen en daarachter direct wordt doorverwezen naar de verkooppagina van verschillende aanbieders. Bovendien word je via wedstrijdticket.nl op de hoogte gehouden van de beste aanbiedingen.

Schalke 04 Tickets   
Schalke04 ticketsseatwave tickets
Koop je kaarten direct!koop nuKoop nukoop nu

Schalke 04 tickets (Voetbalticketshop.com)

Bij de Voetbalticketshop.com boek je gemakkelijk voor alle thuisduels van Schalke 04 tickets. Over het algemeen ontvang je je tickets van Schalke 04 in de week voorafgaand aan de wedstrijd met de aangetekende post in de vorm van papieren tickets. In sommige gevallen komen je tickets ter afhaling klaar te liggen bij het stadion. Deze kan je dan onder vertoon van een bevestiging afhalen.

Schalke 04 tickets (VoetbalticketXpert)

Bij de VoetbalticketXpert is het ook mogelijk om tickets voor Schalke 04 te kopen. Hierbij kan gekozen worden tussen zitplaatsen aan de lange of korte zijde. In het stadion van Schalke 04 heeft u vanaf elke zitplaats uitstekend zicht op het gehele speelveld. Schalke 04 is sowieso een aanrader om eens te bezoeken. De sfeer bij Schalke 04 is altijd fabelachtig mooi!

Schalke 04 tickets (VoetbalreizenXL)

Ook VoetbalreizenXL heeft mogelijkheden voor tickets van Schalke 04 voor vrijwel alle thuisduels. Daarnaast heeft VoetbalreizenXL ook mogelijkheden voor groepsreizen naar Schalke 04. Al twee maal organiseerde deze aanbieder een busreis naar de Veltins Arena. Wanneer je geïnteresseerd bent in een groter aantal Schalke 04 tickets, dan is dit dus mogelijk bij VoetbalreizenXL.

Schalke 04 geschiedenis

In 1904 werd Westfalia Schalke opgericht door enkele mijnwerkers. Enkele fusies, de eerste wereldoorlog en een splitsing van andere sportverenigingen verder, werden de blauw witte clubkleuren en de naam FC Schalke 04 aangenomen in 1924. Door een titel in 1925 promoveerde Schalke 04 naar de hoogste klasse van de Ruhrcompetitie. Hoewel er in Gelschenkirchen destijds nog een aantal sterke clubs waren, wist Schalke 04 de stijgende lijn door te zetten. Door de successen (door het bereiken en later winnen van de nationale eindronde) werd besloten tot de bouw van een nieuw stadion.

Door reorganisatie van het Duitse voetbal (door de Nationaal- Socialisten in 1933), kwam Schalke terecht in de Gauliga Westfalen. En zo begon Schalke 04 aan een succesvolle periode op nationaal niveau. Zo werd de club maar liefst zes keer landskampioen. Tussen 1933 en 1945 won de club bovendien 189 van de 162 wedstrijden.

Na de tweede wereldoorlog verkeerde het Duitse voetbal in een slechte toestand en het duurde uiteindelijk tot 1958 dat Schalke 04 weer een nationale titel wist te behalen. In 1963 werd de Bundesliga in het leven geroepen. Aanvankelijk had de club het daarin moeilijk, maar de resultaten werden langzaam beter. Ook won Schalke in 1972 de beker. In de jaren die volgden presteerde de club onregelmatig en in 1988 degradeerde Schalke 04 zelfs, om vervolgens in 1991 weer terug te keren op het hoogste niveau. Een beloning voor het goede beleid volgde in 1997, met Europees succes en winst in de UEFA Cup.

Schalke 04 pakte in 2001, 2002 en 2011 de Duitse beker en presteert in de competitie op een constant hoog niveau.

Schalke 04 speelschema

Het complete speelschema Schalke 04 is te bekijken op de website van Schalke 04 zelf. Deze is altijd actueel.