Bundesliga voetbalreis

Heb je geen zin om de reis, overnachting en losse tickets voor een wedstrijd van Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke 04 of een andere club zelf te regelen? Je kunt ook een geheel verzorgde voetbalreis boeken bij een organisatie die dit allemaal voor je heeft uitgezocht. Dit bespaart een hoop tijd en moeite en je weet zeker dat de tickets betrouwbaar zijn. Wij hebben onderzoek gedaan naar aanbieders van voetbalreizen en hebben de beste voor je op een rij gezet. Dit hebben wij gedaan aan de hand van een aantal pijlers met de meeste relevantie voor het boeken van een voetbalreis. Wij hebben de voetbalreizen beoordeeld op basis van de prijs, kwaliteit en beschikbaarheid.

Bundesliga Voetbalreis (VoetbalreizenXL)

Eén van de meest betrouwbare internet reisorganisaties is VoetbalreizenXL. Op deze toegankelijke website is het eenvoudig een reis te boeken naar de Bundesliga, de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. De stadions zitten bomvol met enthousiaste voetbalfans en het voetbal is van een enorm hoog niveau.

VoetbalreizenXL regelt de reizen naar de stadions van Borussia Dortmund, Bayern Munchen en Schalke 04. De organisatie is uiterst klantvriendelijk en je kunt met een veilig en goed gevoel jouw geld overmaken. De SGR garantie zou er zelfs voor zorgen, in het geval de organisatie door financieel onvermogen niet in staat is zich aan de afspraken te houden, dat het betaalde geld wordt terugbetaald. Bovendien geldt een unieke 100 procent zit garantie – er wordt gegarandeerd dat je met drie personen naast elkaar kan zitten -.

Conclusie: ga snel naar de website en boek jouw favoriete reis Bundesliga voetbalreis!

Voetbalreizen naar Bundesliga

Voetbalreizen Bundesliga Duitsland (Number1 Voetbalreizen)

Ook via de website van Number1 Voetbalreizen zijn voetbalreizen Duitsland te boeken. Anders dan de website van VoetbalreizenXL kun je bij deze aanbieder ook vervoer erbij boeken. Wil je bijvoorbeeld een wedstrijd van Bayern Munchen bezoeken dan kun je eenvoudig een vlucht bij boeken. Je regelt hier dus het totale pakket, ook wanneer je een voetbalreis naar een van de vele clubs buiten Duitsland wilt maken.

Bekijk aanbod voetbalreizen

Tips boeken voetbalreis Bundesliga

Om een zo goed mogelijke Bundesliga voetbalreis te boeken hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet.

  • Kijk goed naar de reviews van de organisatie. Let dan goed op de rode draad van deze beoordelingen, in plaats van een beoordeling afzonderlijk.
  • Kijk goed naar de voorwaarden. Het lezen van de algemene voorwaarden kost veel tijd, maar is erg belangrijk. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je vliegtuig vertraging heeft of als een wedstrijd wordt afgelast? Juist op die punten onderscheidt een goede organisatie zich van een minder klantvriendelijke.
  • Kijk goed naar het aantal nachten waaruit de voetbalreis bestaat. Een nacht meer of minder scheelt vaak veel op de totaalprijs.
  • Onderzoek waar het hotel ligt dat wordt aangeboden en wat de afstand is tot het stadion of centrum.