Bundesliga voetbalreis

BundesligaHeb je geen zin om de reis, overnachting en losse tickets voor een wedstrijd van Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke 04 of een andere club zelf te regelen? Je kunt ook een geheel verzorgde voetbalreis boeken bij een organisatie die dit allemaal voor je heeft uitgezocht. Dit bespaart een hoop tijd en moeite en je weet zeker dat de tickets betrouwbaar zijn. Wij hebben onderzoek gedaan naar aanbieders van voetbalreizen en hebben de beste voor je op een rij gezet. Dit hebben wij gedaan aan de hand van een aantal pijlers met de meeste relevantie voor het boeken van een voetbalreis. Wij hebben de voetbalreizen beoordeeld op basis van de prijs, kwaliteit en beschikbaarheid.

Bundesliga Voetbalreis (Voetbalreizen)

De website voetbalreizen.com is gespecialiseerd in het aanbieden van geheel en gedeeltelijk georganiseerde voetbalreizen. De organisatie bestaat inmiddels al tien jaar en heeft meer dan voldoende expertise in huis om jouw reis tot een onvergetelijke ervaring te maken. Voetbalreizen.com richt zich zowel op de particulieren als ook op de zakelijke markt in Nederland en België en is in staat om de beste deals aan te bieden.

Voor de Duitse competitie biedt voetbalreizen.com onder andere de mogelijkheid om complete arrangementen te boeken naar Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Schalke 04 en HSV. Kortom, de belangrijkste clubs uit de Bundesliga. Wil je ook eens de sfeer proeven in een fantastisch stadion tussen een dansende en bierdrinkende massa?

Voor het boeken van een complete reis of voor het kopen van losse tickets ga je direct naar de Bundesliga voetbalreis pagina!

Bundesliga Voetbalreis (voetbaltravel)

Eén van de meest betrouwbare internet reisorganisaties is voetbaltravel.nl. Op deze toegankelijke website is het eenvoudig een reis te boeken naar de Bundesliga, de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. De stadions zitten bomvol met enthousiaste voetbalfans en het voetbal is van een enorm hoog niveau.

Voetbaltravel.nl regelt de reizen naar de stadions van Borussia Dortmund, Bayern Munchen en Schalke 04. De organisatie is uiterst klantvriendelijk en je kunt met een veilig en goed gevoel jouw geld overmaken. De SGR garantie zou er zelfs voor zorgen, in het geval de organisatie door financieel onvermogen niet in staat is zich aan de afspraken te houden, dat het betaalde geld wordt terugbetaald. Bovendien geldt een unieke 100 procent zit garantie – er wordt gegarandeerd dat je met drie personen naast elkaar kan zitten – en er geldt een 120 procent voetbalkaartgarantie. Dit laatste betekent dat je als je de wedstrijd niet kunt bijwonen omdat de kaarten niet zijn bezorgd (hetgeen volgens voetbaltravel.nl nog niet eerder is gebeurd) je 120 procent van de reissom teruggestort krijgt.

Conclusie: ga snel naar de website en boek jouw favoriete reis Bundesliga voetbalreis!

Tips boeken voetbalreis

Om een zo goed mogelijke Bundesliga voetbalreis te boeken hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet.

  • Kijk goed naar de reviews van de organisatie. Let dan goed op de rode draad van deze beoordelingen, in plaats van een beoordeling afzonderlijk.
  • Kijk goed naar de voorwaarden. Het lezen van de algemene voorwaarden kost veel tijd, maar is erg belangrijk. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je vliegtuig vertraging heeft of als een wedstrijd wordt afgelast? Juist op die punten onderscheidt een goede organisatie zich van een minder klantvriendelijke.
  • Kijk goed naar het aantal nachten waaruit de voetbalreis bestaat. Een nacht meer of minder scheelt vaak veel op de totaalprijs.
  • Onderzoek waar het hotel ligt dat wordt aangeboden en wat de afstand is tot het stadion of centrum.

Het is verstandig om de voetbalreizen van voetbaltravel.nl en voetbalreizen.com  eerst te vergelijken voor je een keuze maakt. Succes!

Bundesliga voetbalreis nieuwsbrief

 
 
Reacties

Geen reacties nog.

 
  1. Exclusieve tickets en sportreizen
  2. Goedkoopste en beste aanbiedingen
  3. Alles vanzelf in je email inbox

Wil jij dit ook?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Nieuwsbrief