Bundesliga tickets

Bundesliga ticketsBundesliga tickets kopen wordt steeds lastiger. De Bundesliga is namelijk in trek en steeds meer Nederlanders kopen tickets voor Bayern München, Schalke 04 of Borussia Dortmund. De eerstgenoemde heeft bovendien onlangs de Champions league gewonnen en gooit eigenlijk altijd hoge ogen op internationaal toneel. De populariteit neemt daardoor ontzettend toe. De manier om aan tickets te komen is niet altijd even makkelijk. Wedstrijden van Bayern München zijn via de reguliere weg al snel uitverkocht en de Duitse websites die vaak niet of nauwelijks in het Engels worden vertaald kunnen een doolhof zijn. Om aan losse Bundesliga tickets te komen hebben we de twee meest gangbare manieren uiteengezet.

 

Bundesliga tickets (Viagogo)

Een makkelijke manier om losse Bundesliga kaart te bemachtigen is via Viagogo. Deze organisatie is betrouwbaar en heeft voor de meeste wedstrijden tickets beschikbaar. Onze ervaringen met Viagogo zijn altijd goed geweest en tickets waren ruim voor vertrek bij ons thuis. Wij hebben een Bundesliga programma gemaakt waar je een Bundesliga wedstrijd kunt uitkiezen die je graag wilt bezoeken. Achter de wedstrijd kun je direct naar de verkooppagina om tickets te kopen.

Koop direct Bundesliga tickets!Europa league tickets

Beschikbaarheid: VVV
Betrouwbaarheid: VVV
Prijs: VV

Bundesliga tickets (Ticketbis)

Wil je kaarten kopen voor een van je favoriete eredivisie clubs? Ticketbis is een gote ticket website die voor de meeste eredivisie wedstrijden tickets verkoopt. Sins 2009 is Ticketbis een van de populairste ticket verkoopsites geworden, met name voor de verkoop van voetbaltickets.  Ticketbis controleert streng op fraude en er wordt positief over het platform gesproken. Hierdoor is de populairiteit van het platform enorm toegenomen.

Beschikbaarheid: VVVEredivisie tickets
Betrouwbaarheid: VVV
Prijs: VV

Bundesliga tickets (Worldticketshop)

Een betrouwbare en echt Nederlandse ticketmarktplaats is worldticketshop. Zoek je goede Bundesliga kaarten waarbij je zeker weet dat ze betrouwbaar zijn? Bij worldticketshop geldt een zogenaamde 120 procent aankoopgarantie. Klopt er iets niet, krijg je dus meer geld terug dan de aankoopwaarde. Dat is nog eens een goede deal!

Bundesliga tickets (website club)

Het is mogelijk om via de website van Duitse clubs tickets te kopen. Afhankelijk van de wedstrijd die je wilt bijwonen en dus de club waar je tickets wilt aanschaffen, is de tekst en online ticket shop in het Duits of Engels. Voor sommige is het Duits geen probleem, andere zullen dan wantrouwiger zijn bij hun aanschaf van Bundesliga tickets. Bovendien wordt altijd gevraagd eerst een clubkaart of seizoenskaart aan te schaffen. Een seizoenskaart is wat overdreven, als je slechts 1 wedstrijd wilt bezoeken, maar een clubkaart is zeker aan te raden. Voor bijvoorbeeld Bayern München tickets moet je snel zijn. De seizoenstickets zijn in Duitsland erg goedkoop waardoor er veel Bayern München seizoenstickets worden verkocht en er weinig over blijft voor de eenmalige bezoeker.

Beschikbaarheid: V
Betrouwbaarheid: VVV
Prijs: VVV

Direct tickets kopen

Wil jij een Bundesliga wedstrijd zien? Kies in ons Bundesliga programma 2016/2017 een wedstrijd uit en ga direct naar de verkooppagina door op de link achter de wedstrijd te klikken!

Bundesliga tickets nieuwsbrief

 

 
 
Reacties

Geen reacties nog.

 
  1. Exclusieve tickets en sportreizen
  2. Goedkoopste en beste aanbiedingen
  3. Alles vanzelf in je email inbox

Wil jij dit ook?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Nieuwsbrief