Bayern München tickets kopen

Bayern munchen ticketsBekijk het programma om Bayern Munchen tickets te kopen en lees daarna meer over de beste club uit Duitsland!

Bekijk tickets Bayern Munchen

De ploeg uit Munchen is al jaren heer en meester in de Duitse competitie, met een aanvallende speelstijl, en daardoor zeer populair bij de voetballiefhebber. De in 1900 opgerichte club is de meest succesvolle in Duitsland, met tientallen Bundesliga titels en tal van Europese successen. Bayern Munchen laat al jaren oogstrelend voetbal zien en wordt gerekend tot de beste clubs ter wereld. De Allianz arena is de thuisbasis van de rood/Blauw gekleurde ploeg en heeft een capaciteit van ruim 75.000 toeschouwers. Toch zit het stadion bijna elke wedstrijd propvol en is de sfeer altijd fantastisch. Een wedstrijd van Bayern München is dus een hele belevenis.

Bayern München tickets

Via de website van Bayern München is het mogelijk om tickets te kopen, al zijn deze voor de losse verkoop al snel uitverkocht. Wil je direct Bayern München tickets kopen? Hieronder staat het Bayern München programma waar je – door een klik op de link achter de wedstrijd – direct wordt doorverwezen naar de verkooppagina van meerdere aanbieders. Via onze Bundesliga ticket pagina is het ook mogelijk tickets te kopen van andere Bundesliga wedstrijden. Wil je een geheel verzorgde Bayern München voetbalreis boeken? Dit kan natuurlijk ook! Op onze Duitsland voetbalreizenpagina vind je er meer informatie over!

De data en tijden in onderstaand overzicht kunnen mogelijk nog wijzigen.

Aanbieders tickets Bayern Munchen   
Voetbalticketshop tickets
Koop je kaarten direct!koop nuKoop nuKoop nu

Bayern Munchen tickets, Hotel en Vlucht (Number 1 Voetbalreizen)

Bayern is vanuit Nederland bijna niet te berijden met de auto. Goed alternatief is per vliegtuig afreizen naar Munchen. Als enige aanbieder in Nederland biedt Number1 compleet verzorgde voetbalreizen aan naar Bayern Munchen. Je besteld bij hen dus niet enkel een kaartje. Ook de hotelovernachting en vlucht is direct via de site te boeken. Voetbalreizen Bayern Munchen

Bayern Munchen tickets (VoetbalreizenXL)

Losse tickets Bayern Munchen zijn verkrijgbaar bij een van Nederlands grootste aanbieders op het gebied van losse voetbaltickets: VoetbalreizenXL. Of je nu aan de lange- of korte zijde plaats wil nemen om het sterrenteam van Bayern Munchen wilt aanschouwen, bij deze aanbieder ben je aan het juiste adres. Alle tickets Bayern Munchen

Bayern Munchen geschiedenis

Een Algemene Vergadering van sportclub MTV München en de daar te nemen besluiten zorgden voor onenigheid onder de leden. Dat leidde ertoe dat enkele van die leden afspraken in het restaurant Gisela, waar diezelfde avond besloten werd FC Bayern Munchen op te richten. Steeds meer leden sloten zich aan en de club speelde in meerdere Zuid-Duitse competities.

Het eerste echte grote succes volgde in 1931/1932. Bayern Munchen kwalificeerde zich voor het nationale kampioenschap en wist de finale te bereiken. Een 2-0 overwinning op Frankfurt leverde de eerste titel op. Toen Hitler aan de macht kwam voelde enkele topmensen van de club zich genoodzaakt om te vluchten. Aan de ontwikkeling van Bayern Munchen kwam op die manier een einde. De competitie indeling wijzigde en de club ging  in de Gauliga Bayern spelen. Na het afschaffen van de Gauliga (na de tweede wereldoorlog) kwam Bayern Munchen uit in verschillende competities. In 1963 werd de Bundesliga opgericht. Het zou echter nog twee seizoenen duren voordat Bayern Munchen naar de Bundesliga zou promoveren. Nadien is de club nooit meer uit de hoogste klasse verdwenen.

In het eerste seizoen werd direct Europees voetbal bereikt en wist Bayern Munchen direct de Europa Cup II te winnen. Grote successen volgden, met onder andere de Europa Cup I winst in 1974, 1975 en 1976. In de jaren 80 werd de club maar liefst 7 keer kampioen. De club kende daarna enkele magere jaren, mede door de financiële problemen. Die crisis kwam de club te boven.  Franz Beckenbauer schonk zijn club als trainer in 1993/1994 vervolgens weer de landstitel. De meest succesvolle periode volgde in de periode van 1998 tot 2004, toen Ottmar Hitzfeld trainer was. De club won meerdere landstitels en de Champions League. Ook in de jaren daarna bleef de club succesvol, onder andere met Louis van Gaal aan het roer.

Bayern Munchen is eigenlijk meer dan een club. Het is een instituut, dat model staat voor de Duitse voetbalcultuur, het talent  en de mentaliteit om prijzen te winnen. Het is een fantastische belevenis om een wedstrijd van Bayern bij te wonen.