Borussia Dortmund tickets: topvoetbal binnen bereik

tickets voor bedrijven

Borussia Dortmund doet dit jaar weer mee om het kampioenschap in Duitsland. Bayern Munchen ligt nipt voor de op club uit Dortmund, het verrassend goed presterende Bayer Leverkusen staat op de derde plaats in de Bundesliga. Met een gat van 7 punten is het zeker dat Bayern Munchen en Borussia Dortmund samen om de titel strijden. Borussia Dortmund is al uitgeschakeld in de Champions League door twee verliespartijen tegen Ajax. Het altijd aanvallend spelend Bayern is wel nog van de partij in de Champions League. Er staan prachtige wedstrijden tegen Fc Barcelona op het programma. En de achtste finale is al bereikt. Kortom, er zal tot het einde van het seizoen nog vol gas worden gegeven.

Borussia Dortmund: prachtig programma

Voor topvoetbal hoef je niet ver de grens over. Daargelaten dat de thuishaven van Dortmund, het Signal Iduna Park, binnen ongeveer 2 uur vanaf Utrecht te bereiken is, zijn ook de uitwedstrijden van Borussia Dortmund regelmatig goed aan te rijden. Dat geldt bijvoorbeeld voor de uitwedstrijd tegen Bochum op zaterdag 11 december aanstaande. Maar ook de thuiswedstrijden van Dortmund zijn een bezoek meer dan waard. Het meest sfeervolle stadion van Duitsland, met gele muren van supporters en een capaciteit van ruim 80.000 toeschouwers, is een belevenis op zich. Daar komt het geweldige aanvalsspel van Dortmund dan nog bij. Borussia Dortmund speelt onder meer thuis op 17 april (tegen Wolfsburg), 2 april (tegen RB Leipzig) en op 6 februari (tegen Bayer Leverkusen). Tussentijds staat voor de echte fans nog de uitwedstrijd bij Bayern Munchen op het programma. Kortom, unieke mogelijkheden voor de echte voetbalfan om net buiten de eigen landsgrenzen naar topvoetbal te kijken.

Dortmund tickets kopen

Ook voor wedstrijden van de Bundesliga en Borussia Dortmund in het bijzonder ben je bij wedstrijdticket.nl aan het juiste adres. Kijk snel verder in het volledige programma om Borussia Dortmund tickets te kopen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *