Borussia Dortmund tickets kopen via westrijdticket.nl

duitsland voetbalreis

Borussia Dortmund deed dit weekend wat het moest doen: winnen van Bayern München (1:0 door een goal van Aubameyang na voorbereidend werk van Mario Götze). En dat terwijl de club van Arjen Robben dit seizoen nog niet verloren had. Borussia Dortmund mengt zich nadrukkelijk in de strijd om het kampioenschap; een strijd die dit jaar spannender lijkt te worden dan in voorgaande jaren. Der Rekordmeister wist de afgelopen vier seizoenen met twee vingers in de neus de landstitel te pakken, maar dit jaar zal dat niet zo makkelijk gaan.

Zeer verrassend gaat RB Leipzich op dit moment aan kop in de ijzersterke Bundesliga. Voor sommige mensen zal het zelfs een onbekende club zijn. Bayern München volgt op drie punten. Dortmund volgt op de derde plaats, op drie punten van Bayern.

Duits competitievoetbal is van absolute wereldklasse. Het mooie is dat het sfeervolle stadion van Borussia slechts op 2 uur rijden van Utrecht ligt en dat de kaartjes voor wedstrijden betaalbaar zijn. Het Signal Iduna Park heeft een capaciteit van ruim 80.000 toeschouwers. De gele muur is uniek en indrukwekkend.

Op zaterdag 3 december a.s. speelt Borussia Dortmund tegen Borussia Mönchengladbach, aanvang 15:30 uur. De eerste thuiswedstrijd van Dortmund na 3 december, is de wedstrijd tegen Ausburg op 20 december. Prijzen: Borussia Dortmund kaarten voor de wedstrijd tegen Ausburg zijn bijvoorbeeld al te vinden vanaf € 48,90. Een leuk dagje uit dus.

Wil je een wedstrijd van Borussia Dortmund bezoeken? Kijk snel verder op de Borussia Dortmund tickets pagina en koop direct via wedstrijdticket.nl de beste kaarten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *