Ajax tickets razend populair

Ajax kaartenAjax tickets zijn razend populair. Dat is normaal gesproken al het geval, maar nu Peter Bosz de juiste samenstelling gevonden lijkt te hebben en zijn team aan het voetballen krijgt moet je je uiterste best doen er op tijd bij te zijn. De club uit Amsterdam heeft een leuk programma voor de boeg, startend aankomende zondag tegen Utrecht. De trainer van Ajax kan dan weer beschikken over Mitchell Dijks. De vraag is echter of Bosz een beroep op hem zal doen. Daley Sinkgraven is een linie gezakt en vult die positie tot nu toe aardig in.

Ander tegenstander waar Ajax het deze maand nog tegen op moet nemen zijn onder andere Feyenoord en Celta de Vigo!

Belangrijk voor Ajax is dat Hakim Ziyech weer van de partij zal zijn. De wedstrijd in de Europa League van afgelopen donderdag moest hij vanwege een schorsing aan zich voorbij laten gaan, maar de blikvanger is er weer klaar voor. Hoewel Ajax de winst op Panathinaikos een goed vervolg gaf, door Standard Luik opzij te zetten, zal Bosz zeker een plekje voor de Marokaans international inruimen. Samen met Traoré, gehuurd van Chelsea, en Kasper Dolberg vormt Ziyech een ijzersterk trio. Met name Traoré en Dolberg vinden elkaar makkelijk en, aangevuld met Ziyech, zijn zij in staat om wedstrijden uit het niets te beslissen. Ajax kan dit seizoen nog een hoop plezier aan het drietal beleven. En zelfs voor de neutrale toeschouwer is het leuk om grote talenten aan het werk te zien.

Ajax programma oktober 2016

Zie jij een leuke wedstrijd die je live wilt bekijken in de Amsterdam Arena? Zoek Ajax tickets via onderstaand schema en schaf deze direct aan!

DatumThuisUitKaarten 
viagogo ticketsseatwave tickets
zondag 2 oktober 2016AjaxUtrechtKoop nuKoop nu
zaterdag 15 oktober 2016Ado Den HaagAjaxKoop nuKoop nu
donderdag 20 oktober 2016Celta de VigoAjaxKoop nuKoop nu
zondag 23 oktober 2016FeyenoordAjaxKoop nuKoop nu
zondag 29 oktober 2016AjaxExcelsiorKoop nuKoop nu

Ajax tickets kopen

Ben jij iemand die verder vooruit plant? Kijk snel verder in het Ajax programma voor tickets!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *