Ajax tickets kopen

Ajax ticketsAjax tickets kopen doe je via wedstrijdticket.nl. In de komende weken staan er mooie wedstrijden op het programma. Na een eenvoudige 0-3 overwinning tegen AZ is het de vraag of Ajax die lijn kan doortrekken. Ajax is in ieder geval goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Een wereldgoal van El Ghazi hielp Ajax aan het nodige zelfvertrouwen. Diezelfde El Ghazi maakte ook de 2-0, waarna Gudelj er nog voor rust 3-0 van maakte. De tweede helft kon Ajax, hoewel het wel nog wat kansen weggaf, rustig uitspelen.

Wil je ook een wedstrijd van Ajax bijwonen? Kaarten kan je via wedstrijdticket.nl kopen. Dat kan door in onderstaande tabel op de prijs te klikken. Het betreffen de prijzen van de twee grootste ticketaanbieders. Beide website bieden kaarten van wedstrijden van Ajax aan, maar de prijzen variëren en zullen in de komende weken nog wijzigen. Om je toch een indicatie te geven hebben wij de prijzen, zoals deze op 9 augustus 2015 op de websites vermeld stonden, toegevoegd.