Ajax tickets kopen via wedstrijdticket.nl

Ajax tickets

Ajax werkt op dit moment hard toe naar de hervatting van de competitie. De ploeg uit Amsterdam heeft maar één doel – kampioen worden – maar daavoor moet de club wel een inhaalslag te maken. Feyenoord staat maar liefst 5 punten voor en de ploeg uit Rotterdam oogt sterk en solide. De selectie is een stuk breder dan in andere jaren en blessures worden dus eenvoudiger opgevangen. Bovendien heeft Ajax ook rekening te houden met PSV. De kritiek op de ploeg uit Einhoven is hevig en de druk enorm, maar kijkend naar de stand kan je niet anders dan concluderen dan dat de ploeg uit Eindhoven simpelweg gewoon meedoet om de prijzen. PSV staat slechts 3 punten achter Ajax. Kortom, er wacht een fantastische tweede seizoenshelft.

De vraag is of Ajax klaar is voor de hervatting van de Eredivisie. Hoewel Ajax een opmerkelijk verlies leed tegen Excelsior, toont de zege tegen RB Leipzig, de verrassing van de eerste seizoenshelft in de zware Bundesliga, aan van wel. In Albufeira werd het maar liefst 5-1 tegen de nummer twee uit de hoogste Duitse competitie. Amin Younes liet zien van waarde te kunnen zijn, met drie doelpunten. De eerste goal kwam tot stand na een mooie pass van Davy Klaassen, op aangeven van Younes zelf scoorde Kasper Dolberg de 2-0. De 3-0 en 4-0 (na ruim een uur spelen) kwamen wederom op naam van Younes. De wedstrijd was toen natuurlijk gespeeld. Leipzig deed wat terug, maar Ajax kwam niet in de problemen. El Ghazi, die in de eerste seizoenshelft nog uit de selectie werd verbannen, maakte er 5-1 van. Een knappe overwinning dus.

Ajax programma en tickets

Ajax hervat de competitie op 15 januari a.s. in en tegen Zwolle. De week daarna speelt de ploeg uit Amsterdam de lastige uitwedstrijd bij Utrecht, opgevolgd door de thuiswedstrijd tegen Ado Den Haag op 29 januari aanstaande. Geen eenvoudig programma dus, maar als de club mee wil doen om het kampioenschap, dan zijn 9 punten uit de eerste drie wedstrijden na de winterstop een vereiste.

Wil jij een wedstrijd van Ajax bijwonen? Kijk dan snel verder in het Ajax programma en koop Ajax tickets!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *