Ajax tickets kopen voor de maand februari

Ajax kaarten

De tweede seizoenshelft van de Eredivisie is begonnen, maar de transferperiode is nog niet ten einde. En dat is bij Ajax wel te merken. Peter Bosz, de trainer van Ajax, doet voorlopig geen beroep op Anwar El Ghazi, omdat de transfer naar Lille zich in een afronde fase zou bevinden. Volgens de Ajax coach is de speler daar teveel mee bezig. Dijks schijnt in de belangstelling te staan van Norwich City – al zou die club door de speler zelf zijn afgezegd – voor Krul is er waarschijnlijk geen plek meer en wellicht dat Ajax, vanwege het feit dat Traore voorlopig ook nog niet terugkomt van de Afrika Cup, zelf de markt nog op moet. Zoals wel vaker in de geschiedenis gebeurd is, doet Ajax een nadrukkelijk beroep op de jeugd. Kluivert is daarvan op dit moment het meest recente voorbeeld.

Ajax programma februari

Na de 0-1 overwinning tegen Utrecht na een schitterende goal van Schone is het verzwakte Ado Den Haag de volgende tegenstander. De wedstrijd wordt op zondag 29 januari a.s. om 14:30 uur in de Arena gespeeld. Daarmee sluit Ajax de maand januari af. Daarna staan de volgende wedstrijden op het programma in de maand februari:

Roda JC – Ajax, zondag 5 februari om 12:30 uur.
Ajax – Sparta, zondag 12 februari om 14:30 uur.
Legia Warschau – Ajax, donderdag 16 februari om 21:05 uur.
Vitesse – Ajax, zondag 19 februari om 14:30 uur.
Ajax – Legia Warschau, donderdag 23 februari 19:00 uur.
Ajax – Heracles Almelo, zondag 26 februari om 16:45 uur.

Een overvol programma en cruciaal, zowel in de strijd om de Europa League als de Eredivisie.

Ajax tickets kopen

Ajax tickets koop je eenvoudig via wedstrijdticket.nl. Bezoek direct de Ajax tickets pagina om tickets voor Eredivisie wedstrijden te kopen. Tickets voor de Europa League wedstrijden van Ajax, zijn uiteraard ook via wedstrijdticket.nl te boeken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *