Ajax Champions League-tickets

Direct aanbod CL-tickets Ajax bekijken

Een Ajax-wedstrijd in de Champions League mag je niet missen! Wil je bij een Champions League-wedstrijd van Ajax zijn en tickets kopen voor het miljoenenbal? Koop dan direct kaarten bij een van onze ticketpartners!

In het seizoen 2021/22 werd Ajax kampioen van Nederland. Daarmee verdienden de Amsterdammers automatisch een ticket voor de Champions League in het seizoen 2022/23. Dat betekent dat je ook dit jaar weer een wedstrijd kan bijwonen van Ajax in de Champions League.

Ajax in de Champions League 2022/23

Op 25 augustus werd Ajax ingeloot bij Napoli, Liverpool en Rangers. Een lastige poule met clubs waar ze in het verleden zelden tegen speelden. Gezien de aanvallende speelstijl van de ploegen, beloven het enerverende wedstrijden te worden. Ajax moet het dit Champions League-seizoen zonder Antony en Martínez doen. De twee dragende spelers verruilde Amsterdam voor Manchester. Antony ging voor een recordbedrag van 100 miljoen naar Manchester United. Het is maar de vraag of de selectie van Schreuder voldoende kwaliteit heeft om de knock-outfase van het miljoenenbal te bereiken.

Wedstrijdschema poulefase Champions League Ajax

Op 7 september speelt Ajax thuis tegen Glasgow Rangers. Dinsdag 13 september vliegen de Amsterdammers naar Liverpool voor een match tegen de ploeg van Jürgen Klopp. Op 4 oktober staat Napoli op het menu. Een dikke week later is de return en vliegt Ajax naar Napels. De 26e komen Van Dijk en zijn mannen naar Amsterdam voor de tweede wedstrijd tegen Ajax. Op de eerste dag in november speelt Ajax de laatste poulewedstrijd uit tegen Rangers.

Recente prestaties van Ajax in de Champions League

In het seizoen 2021/22 overtuigde Ajax door ongeslagen de poulefase door te komen. Helaas wisten ze de volgende ronde niet door te komen. Het taaie Benfica was een maatje te groot. In 2020/21 én in 2019/20 werd Ajax derde in de poule. In 2018/19 wist Ajax de halve finale te bereiken. Tottenham Hotspur was toen helaas te sterk voor de Amsterdammers. Lucas Moura was met drie goals de grote plaaggeest.

Ajax Champions League-tickets kopen

Wil jij Ajax dit jaar zien schitteren in de Champions League? Koop dan je Champions League-tickets voor Ajax bij een van onderstaande betrouwbare aanbieders. Wees er snel bij, want Ajax Champions League-tickets zijn razend populair!

Feyenoord Champions league tickets   
VoetbalreizenXL
koop je kaarten direct!koop nuKoop nukoop nu